ARC marine

ARC Marine

ARC Marine levert wereldwijd nautische (teak) meubels en accessoires, waardoor het bedrijf een vooraanstaande leverancier is. Het is dan ook niet zo gek dat er op veel boten producten zijn terug te vinden van ARC Marine.

Uitgebreid assortiment

Of het nu gaat om een olielamp, een lamp voor in de kajuit, teakhouten regisseursstoel, een prachtig nautisch servies, of een opbergbakje voor je verrekijker of tablet. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden. En daar blijft het niet bij, want het assortiment wordt elk jaar verder uitgebreid met nieuwe producten.

Kwaliteit, innovatie en duurzaamheid

Aan de producten van ARC Marine worden hoge kwaliteitseisen gesteld. De producten zijn gericht op innovatie en duurzaamheid, en zijn slim ontworpen. Zo kunnen glazen bijvoorbeeld niet kapotvallen aan boord. Daarnaast moet het natuurlijk ook nog passen bij de nautische lifestyle. Zo creëer je niet alleen luxe, maar ook comfort. Hierdoor kun je optimaal genieten aan boord.

ARC Marine bij KOK watersport

Natuurlijk vind je in onze webshop ook een uitgebreid aanbod van de artikelen van ARC Marine. Wil je het liever eerst met eigen ogen zien? Kom dan naar onze megastore in Rotterdam. Als je nog vragen hebt, dan beantwoorden we die gelijk!

Klantbeoordeling

Goed 9 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
4219 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig
betaal veilig

Volg ons

Facebook