B&G banner

B&G

B&G (Brookes and Gatehouse) ontwikkelt al 60 jaar innovatieve zeil- en cruiseapparatuur. In de moeilijkste omstandigheden stellen ’s werelds beste zeilers de producten op de proef. Met B&G ben je dus verzekerd van betrouwbare elektronica en kun je optimaal genieten van je tijd op het water.

Compleet assortiment

Het assortiment van B&G omvat onder meer multifunctionele displays, radars, marifoons en boordinstrumenten. De producten zijn ontwikkeld voor gebruik op sportboten en motorjachten en voor de recreatieve wedstrijdzeiler. Op elke boot en onder alle omstandigheden ben je verzekerd van betrouwbaarheid, robuustheid en flexibiliteit.

Voor zeilers die de hoogste eisen stellen is er de zogeheten Performance-serie. Producten uit deze lijn bieden ultieme nauwkeurigheid. De Compact-serie is speciaal ontwikkeld voor kustzeilers en clubracers en maken het uitrusten van de boot zo eenvoudig mogelijk. 

Innovatieve zeilfuncties

De multifunctionele displays van B&G bieden innovatie zeil- en cruisefuncties, zoals SailSteer en SailingTime. Deze features maken het mogelijk om zeilgegevens op één scherm, of als projectie op de kaart, weer te geven.  

Klantbeoordeling

Goed 9 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
4410 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig
betaal veilig

Volg ons

Facebook