Vorige
3 / 3

B&G Radar dome Halo 24 met 20 meter kabel

Artikelnr: 61488
Prijs per stuk € 3265.00 2895.00 Houd rekening met een langere levertijd. Meer informatie Gratis verzending
Voeg toe aan verlanglijst

Artikelomschrijving

HALO24 brengt een revolutie teweeg in de radar door een bijna realtime beeld te bieden, met de eerste 60 RPM-bediening op korte afstand voor het ultieme voorkomen van botsingen. Identificeer gevaren direct met VelocityTrack ™ Doppler-technologie en geniet van gelijktijdige dekking op korte en lange afstand - tot 48 zeemijl - vanaf één compacte 24-inch dome-antenne.

HALO24 is perfect voor een breed scala van boten aan de kustbaai en wordt geleverd in een compacte dome-antenne en levert detectie van hoge kwaliteit op korte, middellange en lange afstand. Bewaak twee afstandsbereiken tegelijk in de Dual Range-modus waarmee u verafgelegen weercellen in de gaten kunt houden terwijl u van dichtbij op botsingsgevaren let. HALO24 radar's pulscompressietechnologie betekent geen compromissen bij detectie op beide geselecteerde afstanden, terwijl bundels verscherping zorgt voor verbeterde scheiding tussen kleine of verre doelen.

HALO24-radar levert elke seconde een volledige 360-gradenzwaai, dankzij de eerste 60 omwentelingen per minuut bij snelheden tot 1,5 zeemijl. Deze ultrasnelle updates geven u een bijna realtime beeld van dichtbij en bieden het ultieme beeld voor het vermijden van botsingen.

VelocityTrack ™ -technologie geeft direct visuele feedback of doelen naar u toe komen of weggaan. Eenvoudige kleurcodering benadrukt mogelijke gevaren, verbetert uw omgevingsbewustzijn en vermindert verder uw risico op botsing. HALO24-radar controleert automatisch elk doel binnen bereik; het is niet nodig om handmatig individuele doelen te selecteren en er is geen limiet voor het aantal doelen op het scherm in één keer.

HALO24-radar ontwaakt onmiddellijk uit de energiebesparende stand-bymodus en levert deze snelle radardekking precies wanneer en waar u het nodig hebt. Zelfs als uw HALO24-radar volledig is uitgeschakeld, is opstarten een kwestie van seconden, geen minuten zoals traditionele pulsradar. Of u nu door drukke waterwegen navigeert of kampt met slecht zicht.

Specificaties

 • 25W Pulscompressie
 • Waterdichtheid: IPX6
 • Voedingsspanning: 10.5 - 31.2 VDC 
 • Stroomverbruik typisch: 20W, maximaal 29W
 • Operating Temperature Range: -25° tot + 55°C (-13° tot +130°F)
 • Maximaal bereik, schaal: 48 zeemijl
 • Minimaal bereik, schaal 50 m
 • Aanbevolen zekering: 5A
 • Gewicht: 6.75 kg (14.9 lbs) zonder kabel
 • diameter: 24 inch (610mm)
 • Afmetingen: diameter 610 mm x hoogte 225 mm 
 • Radar modes: Harbour, Offshore, Weather, Bird, Dual Range, North Up, Course Up, Relative motion, True Motion
 • Radar technologie: Pulscompressie

Meer informatie over B&G?

In ons blog B&G elektronica voor zeilers gaan we dieper in op het assortiment en lichten we een aantal topproducten uit.

Klantbeoordeling

Goed 9 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
4417 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig
betaal veilig

Volg ons

Facebook