B&G Vulcan 9 MFD

Artikelnr: 61480
Prijs per stuk € 1432.00 1169.00 Op voorraad Gratis verzending
Voeg toe aan verlanglijst

Artikelomschrijving

De B&G Vulcan 9 is een multifunctionele kaartplotter met innovatieve zeil- en cruisefuncties. Daarnaast is de plotter middels het Smart NMEA 2000-netwerk eenvoudig te verbinden met onder meer zeilinstrumenten en een externe GPS-antenne. Met de Broadband Radar kun je objecten op grote afstand nauwkeurig identificeren. De optionele ForwardScan is ideaal voor het inschatten van de waterdiepte en om te zien wat onder het wateroppervlak ligt. Bovendien is de B&G Vulcan 9 intuïtief te bedienen en voorzien van ingebouwde wifi.   

Bekroonde zeil- en cruisefuncties

De multi-touch interface geeft toegang tot de bekroonde functies SailSteer en SailingTime. Met behulp van deze features kun je zeilgegevens op één scherm, of als projectie op de kaart, weergeven.

Krachtige kaartplotter

Deze plotter is voorzien van alle gangbare functies. Zo kun je gemakkelijk specifieke bestemmingen bereiken door waypoints of routes in te stellen. Ook is het mogelijk om naar een pad waar je eerder bent geweest te navigeren met behulp van sporen. Bovendien is de B&G Vulcan 9 uitgerust met een goede GPS-antenne voor het nauwkeurig bepalen van je positie.

Wifi-connectiviteit

Door de kaartplotter met wifi te verbinden kun je de telefoon of tablet als tweede scherm gebruiken. Erg handig omdat je zo over een extra bedieningsstation beschikt die overal aan boord te gebruiken is. Daarnaast heb je altijd toegang tot de online GoFree-diensten.

Broadband Radar

De B&G Vulcan 9 is geschikt voor zowel de Broadband 3G als de 4G Radar. Het apparaat maakt nauwkeurige identificatie en monitoring van objecten (op afstand) mogelijk en geeft een kristalhelder beeld.  

ForwardScan

Met een optionele ForwardScan transducer kun je slecht in kaart gebrachte of onbekende wateren verkennen. Het geeft een duidelijk beeld van de bodem vóór de boot, dus je ziet wat onder het wateroppervlak ligt en kan de waterdiepte inschatten.

NMEA 2000-netwerk

Het NMEA 2000-netwerk maakt het mogelijk om elektronische apparaten aan boord met elkaar te verbinden. Zo kun je de belangrijkste apparatuur voor cruising en zeilen, zoals de ZG100 externe GPS-antenne, DSC VHF Marine Radio en de B&G SonicHub Marine Audio Server makkelijk koppelen.

Instrumentendisplay

Creëer een groot instrumentendisplay door de Vulcan 9 met je boordinstrumenten te integreren.

Kaartkeuzen

De kaartplotter is compatibel met de kaarten van C-Map, Navionics, NV Digital en Insight.

Breedbeeld display en gebruiksvriendelijk

De kaartplotter is compact, maar de 9 inch breedbeeld display zorgt toch voor een maximaal schermoppervlak. Daarnaast is de interface erg gebruiksvriendelijk.

Productspecificaties

  • Schermgrootte: 9 inch
  • Schermtype: TFT, breedbeeld
  • Resolutie: 800 x 480
  • Waterdicht: IPX7
  • Breedte: 243 millimeter
  • Diepte: 83 millimeter
  • Hoogte: 171 millimeter
  • Gewicht: 1,32 kilogram

Meer informatie over B&G?

In ons blog B&G elektronica voor zeilers gaan we dieper in op het assortiment en lichten we een aantal topproducten uit.

Klantbeoordeling

Goed 9.1 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
2945 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig betaal veilig

Volg ons

Facebook