Informatie over o.a. levertijden, afhalen en winkelen op afspraak

Geplaatst op 15 december 2020 in Algemeen of overig

In dit artikel delen we belangrijke informatie omtrent bestellen, levertijden, bezorgen, afhalen en winkelen op afspraak wegens de corona maatregelen. 

Webshop 24/7 geopend

Uiteraard is de webshop 24/7 open. Via deze weg kan je veilig en vertrouwd op afstand watersportartikelen kopen. 

Winkelen op afspraak

Vanaf 16 maart gaat de winkel weer deels open, maar alleen voor mensen die van tevoren telefonisch een afspraak maken. Wij mogen maximaal 30 klanten in onze megastore ontvangen en beperken daarom het aantal winkelwagens. We werken met een maximale winkeltijd van 30 minuten. Wij vragen iedereen om 1,5 meter afstand te houden en thuis te blijven bij klachten conform de richtlijnen van het RIVM.

Langere levertijden

Voor niet voorradige producten kunnen de levertijden oplopen. Door corona zijn er achterstanden ontstaan in het productieproces van veel artikelen, mede door gebrek aan grondstoffen. Ook door de Brexit hebben sommige artikelen een langere levertijd. Daarnaast is het aantal watersporters afgelopen jaar gegroeid waardoor de vraag groter is dan de beschikbaarheid. 

Mensen die werkzaam zijn bij onze toeleveranciers hebben beperkt toegang tot het systeem door het thuiswerken en krijgen beperkt informatie van fabrikanten. 

Helaas kunnen wij de levertijden op het moment niet specificeren. Wij vragen je begrip hiervoor.

Pakketten verantwoord bezorgd

De bestellingen worden verzonden via PostNL. Ook zij volgen de richtlijnen van het RIVM en hebben hygiënemaatregelen genomen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

Click & Collect (afhaalbalie)

Het is mogelijk om een internetbestelling af te halen. Je kan dit aangeven tijdens het bestelproces in onze webshop. Onze voorkeur gaat echter uit naar bezorgen. Zo kunnen we onder meer wachtrijen voorkomen. Kies je toch voor afhalen? Kom dan pas naar de winkel zodra je per email op de hoogte bent gebracht dat je bestelling klaar staat. We verzoeken je alleen te komen en voldoende afstand te houden. 

We houden ons aan de corona maatregelen en streven ernaar om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn. We vragen je begrip voor mogelijk langere wachttijden.

Wil je een koelkast, accu, toilet, oven of zonnepanelen afhalen? Neem dan telefonisch contact met ons op voor het maken van een afspraak. 

Vragen en advies

Voor vragen en/of advies zijn wij telefonisch en per mail bereikbaar. Wij doen ons best om zo snel mogelijk te reageren.

Omdat veel bootbezitters ook in de winterperiode nog bezig zijn met hun hobby, willen we onze blogs ook nog even onder de aandacht brengen. We hebben diverse interessante items geschreven over onderhoud, uitrusting en elektra aan boord.

Klantbeoordeling

Goed 9.1 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
4088 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig
betaal veilig

Volg ons

Facebook