Demodag 2014: noteer 15 maart in je agenda!

Geplaatst op 18 januari 2014 in Evenementen

Demodag-2014-KOK-watersport

Na de succesvolle Demodagen van vorig jaar, openen we ook dit jaar het vaarseizoen weer met een leuke dag! Dat betekent dat je op zaterdag 15 maart naar onze megastore in Rotterdam kunt komen. We laten je op deze dag kennismaken met de nieuwste trends op het gebied van watersport.

Deskundig advies en demonstraties

Op deze dag zijn er diverse productspecialisten aanwezig in onze winkel. Dus als je alles wilt weten over een bepaald artikel, dan kun je de deskundige het hemd van het lijf vragen. Erg handig als je bijvoorbeeld nog twijfelt over een toekomstige aankoop. Ook worden er producten gedemonstreerd. En laten we eerlijk zijn; dat is toch altijd leuk om naar te kijken?

Prijzenstunts bij KOK watersport

Maar dat is niet alles. Alleen op deze dag schroeven we de prijzen omlaag van veel artikelen! Dit voordeel kun je niet laten liggen. Let erop dat deze producten alleen in onze winkel worden afgeprijsd, en niet in onze webshop.

Gezelligheid rondom de watersport

En alsof dat nog niet genoeg is, vinden wij het ook nog eens gezellig om jullie te mogen verwelkomen. Wie weet bieden we je nog wel veel meer ;-). Houd daarom onze site en Facebookpagina goed in de gaten voor het laatste nieuws!

Demodagen 2013

Wil je een indruk krijgen van wat je kunt verwachten? Bekijk dan eens het filmpje van de Demodagen van vorig jaar. Twijfel niet, zeg al je afspraken af en kom zaterdag 15 maart naar onze winkel!

Klantbeoordeling

Goed 9 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
4258 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig
betaal veilig

Volg ons

Facebook