Demodag 2015: Wij openen het vaarseizoen op 21 maart!

Geplaatst op 10 december 2014 in Evenementen

demodag-2015

Als het gaat om het vaarseizoen, dan kan het wat ons betreft niet vroeg genoeg beginnen! Daarom zijn wij al druk bezig met het organiseren van de Demodag 2015; de leukste dag van het jaar. We kunnen je nu alvast vertellen dat je zaterdag 21 maart vrij kunt houden in je agenda, want dan is het feest in onze watersportwinkel in Rotterdam!

Demodag van KOK watersport

De Demodag is elk jaar een groot succes. Dat is natuurlijk niet zo gek, want het is gewoon ontzettend leuk. Je ziet de nieuwste watersport trends, interessante (en soms vrij spectaculaire) productdemonstraties en er zijn veel professionals aanwezig van onze leveranciers. Zij kunnen elke vraag beantwoorden en geven waar nodig een deskundig advies. Natuurlijk is het in geen enkele watersportwinkel zo gezellig als bij ons.

Een dag vol knalprijzen

Op 21 maart vind je alleen in onze megastore geweldige kortingen op de meest uiteenlopende producten. Dat is een geweldig voordeel dat je natuurlijk niet mag missen!

Eerdere Demodagen

Heb je onze eerdere Demodagen gemist en ben je wel benieuwd hoe die eerdere dagen zijn verlopen? Lees dan ook onze verhalen over de Demodagen van 2013 en de Demodag van 2014.

Blijf op de hoogte!

Het laatste nieuws over de Demodag 2015 vind je natuurlijk op onze website en op onze Facebook-pagina. Jij komt toch ook?

Klantbeoordeling

Goed 9 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
4258 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig
betaal veilig

Volg ons

Facebook