Evenementen bij KOK watersport

Geplaatst op 03 maart 2017 in Evenementen

Touwsplitsen

Het nieuwe seizoen begint zoals je van ons gewend bent met een aantal interessante evenementen. Tijdens deze dagen zijn er productspecialisten van de betreffende merken in onze watersportwinkel aanwezig om je alles te vertellen over de producten en ontwikkelingen. Niet alleen kun je vragen stellen, er zijn ook demonstraties. Kortom, noteer het alvast in je agenda zodat je niets mist.

Zaterdag 18 maart 2017: Besto reddingsvesten

Varen is heerlijk ontspannen. Om de veiligheid van jezelf en je passagiers te vergroten zijn de reddingsvesten van Besto al jarenlang onmisbaar op iedere boot. Niet alleen zijn er reddingsvesten voor kleine en grote maten, zelfs je trouwe viervoeter kan met een gerust gevoel meevaren. Productspecialisten controleren op deze zaterdag gratis je reddingsvest. Ook als je reddingsvest van een ander merk is. Bovendien geven ze demonstraties over het opblazen van reddingsvesten.

Zaterdag 8 april 2017: NauticLED

Nieuw in ons assortiment is NauticLED. Een Nederlandse producent van kwaliteitslicht dat niet alleen voor meer sfeer aan boord zorgt, maar ook voor minder stroomverbruik. De bedrijfsnaam maakt het direct duidelijk, alle producten zijn gemaakt van LED. Tijdens de actiedag vertellen productspecialisten wat de verlichting van NauticLED zo bijzonder maakt en hoe je voor maximale sfeer aan boord zorgt.

Zaterdag 29 april 2017: Gratis touw splitsen

Op deze zaterdag kan je zien hoe er gesplitst wordt met lijnen. Maar wellicht nog belangrijker, bij aankoop van een lijn splitst een expert ze gratis voor je. Uiteraard wordt er ook uitleg gegeven hoe je dit zelf het makkelijkste doet. Kortom, voor zowel de doe-het-zelf als de gemaksklant een prima dag om langs te komen.

Klantbeoordeling

Goed 9 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
4410 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig
betaal veilig

Volg ons

Facebook