Gezellige drukte tijdens Demodagen

Geplaatst op 16 maart 2013 in Evenementen

demodagen-2013-kok-watersport

Voor iedereen die vandaag (of morgen) nog niet langs is geweest, de eerste Demodag is zoals vanouds gezellig. Inmiddels is om half vier de grootste drukte voorbij op de start van dit bijzondere weekend. Met extra collega’s en natuurlijk de hulp van onze leveranciers is het vaarseizoen voor ons weer van start gegaan.

Volop aanbiedingen en presentaties

Natuurlijk zijn er weer volop aanbiedingen (sommige beginnen nu al bijna op te raken), maar de grootste belangstelling lijkt toch uit te gaan naar de productpresentaties van Raymarine Nederland (navigatie), Watcheye (AIS), Lankhorst Taselaar (Talamex en Lewmar en Waeco), Starbrite (reinigers en brandstof additieven), Epifanes (verven en lakken), Van Dongen (verf, lak en antifouling), AW accu (Dynac accu’s), Indel (Webasto en Isotherm), Musto (zeilkleding en technisch/casual kleding), Prymos (demostratie van een nieuwe brandblusser) en Asa Bootelectro (elektra en zonnepanelen Victron). Morgen is ook Besto (reddingsvesten) van de partij. Het belooft dan ook morgen weer gezellig te worden. Zelfs zonder de zon, die het helaas vandaag wel heeft laten afweten.

Wij willen graag alle klanten van vandaag en natuurlijk ook morgen hartelijk bedanken voor hun komst. Wij hopen met een hapje en een drankje bij te hebben gedragen aan de sfeer en wensen iedereen veel watersportplezier, ook namens alle bovenstaande leveranciers die hun steentje hebben bijgedragen. Vandaag gemist? Morgen heeft u nog een kans om voordelig het vaarseizoen te starten!

Klantbeoordeling

Goed 9 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
4417 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig
betaal veilig

Volg ons

Facebook