De unieke Humminbird Helix 5 kaartplotters

Geplaatst op 01 mei 2015 in Navigatie

humminbird-helix-5-sonar-gps

We hebben twee mooie kaartplotters aan ons assortiment toegevoegd: de Humminbird Helix 5 GPS kaartplotter en de Humminbird Helix 5 Sonar - GPS kaartplotter. Om dit te vieren, starten we de introductie met een aantrekkelijke aanbiedingsprijs! Wees er dus op tijd bij als je hiervan wilt profiteren.

Humminbird Helix 5 GPS

De Humminbird Helix 5 GPS kaartplotter is uitgerust met een helder breedbeeldscherm van 5 inch. Het display kan 256 kleuren weergeven en heeft een briljante 800H x 400V. Met een enkelvoudig Micro SD kaartslot kun je gemakkelijk de Navionics Gold kaarten gebruiken.

Humminbird Helix 5 Sonar - GPS

De Humminbird Helix is voorzien van een fishfinder, die hetzelfde is als die van het eerdere model; de Helix 5 Sonar (2D Dualbeam 200 / 83 kHz, 400 Watt). Het nieuwe model heeft ook een ingebouwde GPS aan boord, maar onderscheidt zich in andere specificaties. Zo heeft deze kaartplotter een DualBeamPlus met SwitchFire (200 / 83 kHz), is het uitgerust met een hektransducer XNT-9-20-T en is hij prima te verlijmen op de bodem van een enkelwandige polyester boot.
Net als met de Humminbird Helix 5 GPS kan hier voor navigatie met behulp van een Micro SD een Navionics Gold kaart geplaats worden.

Let op!
Zoals de namen van de kaartplotters al aangeven, zijn ze allebei voorzien van een ingebouwde GPS antenne. Er moet echter wel rekening mee worden gehouden dat de ontvangst in stalen schepen niet altijd goed is.

Online bestellen of liever eerst in het echt zien?

De kaartplotters zijn verkrijgbaar in onze webshop, maar ook in onze watersportwinkel in Rotterdam. Kom gerust langs voor een leuk bezoekje. We geven je graag aanvullende informatie over de kaartplotters en andere artikelen uit ons assortiment.
Heb je nog een datakabel nodig? Dan kun je bij ons terecht voor de optionele Hummingbird NMEA 0183 datakabel. 

Klantbeoordeling

Goed 9.3 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
3269 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig betaal veilig

Volg ons

Facebook