In de showroom: de RS Tera

Geplaatst op 19 mei 2016 in Producten, KOK watersport, Algemeen

RS Tera

We hebben bij KOK watersport veel producten in het assortiment, meer dan 8000 maar liefst. Maar zo nu en dan hebben we iets extra bijzonders in huis. Misschien hebben jullie hem al gezien, maar sinds kort staat er een prachtige RS Tera zeilboot bij ons in de showroom.

Op zoek naar een sportieve boot?

Dan heb je hem nu gevonden. De RS Tera is sportief, modern, gebruiksvriendelijk en ideaal om de kinderen kennis te laten maken met een zwaardboot. Vanaf dag één zal er vooruitgang worden geboekt, omdat de romp, de kuip en het tuigage zijn ontwikkeld om gemakkelijk en snel te leren zeilen. Daarnaast is de boot ideaal om mee te varen bij licht weer. 

RS Tera jeugd

Wedstrijdboot

De RS Tera is recreatief te gebruiken, maar er kan ook wedstrijdmatig mee gezeild worden. de Tera is niet alleen een  ‘ISAF Learn to Sail Recommended Boat’, maar ook een ‘RYA Recognised Junior Class’ en ISAF ‘Learn to Sail Recommended Boat’. Het is dan ook niet voor niks dat nationale zeilfederaties, zeilscholen- en verenigingen deze boten gebruiken.

Makkelijk om mee te nemen

De RS Tera is klein genoeg voor personen van 30 kilo, en groot genoeg voor personen tot 70 kilo. Daarnaast is er ruimte genoeg voor twee kinderen in de boot, en kunnen zij deze zelf in het water leggen. De Tera is snel op te tuigen en te transporteren, waardoor je je vaargebied aanzienlijk kan vergroten.

In het echt zien

Wil je de boot een keer in het echt zien? De RS Tera is bij ons in de megastore te bewonderen. Daarnaast is er dit weekend (21 en 22 mei) een testweekend. Wil je de Tera een keer uitproberen? Aanmelden kan hier.

Klantbeoordeling

Goed 9.1 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
2841 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig betaal veilig

Volg ons

Facebook