Maatregelen en richtlijnen m.b.t. het coronavirus

Geplaatst op 23 april 2020 in Algemeen of overig

Corona maatregelen KOK watersport

Wij informeren je graag over onze maatregelen en richtlijnen rondom het coronavirus. Het beschermen van de gezondheid en veiligheid van onze collega’s en klanten staat hierbij centraal.

De deuren zijn vooralsnog geopend

De megastore in Rotterdam blijft open zolang dit mogelijk is. Van dinsdag tot en met vrijdag ben je tussen 09:00 en 18:00 uur welkom. Op zaterdag sluiten wij een uurtje eerder, om 17:00 uur.  

Maatregelen en richtlijnen in de winkel

Mocht je onze watersportwinkel bezoeken, willen we je vriendelijk doch dringend verzoeken onderstaande regels na te leven:

  • Houd 1.5 meter afstand van elkaar
  • Kom zoveel mogelijk alleen
  • Laat, indien mogelijk, kinderen thuis
  • Pin in plaats van met contant geld af te rekenen

Onze winkel is ruim, dus over het algemeen is het prima mogelijk om voldoende afstand van elkaar te houden. Maar met het nieuwe vaarseizoen voor de deur, kan het druk worden. Mocht dit het geval zijn, dan vragen wij je om even buiten te wachten.

Online bestellen

Via onze webwinkel kan je veilig en vertrouwd op afstand watersportartikelen kopen. De online shop is 24/7 geopend en meer dan 10.000 producten zijn uit voorraad leverbaar. Hoewel onze megastore vooralsnog geopend blijft, gaat de voorkeur uit naar internetbestellingen. Je kan jouw pakket in Rotterdam afhalen of thuis laten bezorgen.

Bezorging

Onze online bestellingen worden verzonden via PostNL. Ook zij volgen de richtlijnen van het RIVM en hebben hygiënemaatregelen genomen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Voor meer informatie verwijzen we je door naar de PostNL website.

Vragen en advies

Voor vragen en/of advies zijn wij telefonisch en per mail bereikbaar (contact). Wij doen ons best om zo snel mogelijk te reageren.

Omdat veel bootbezitters bezig zijn met de voorbereidingen voor het vaarseizoen willen we onze blogs ook nog even onder de aandacht brengen. Er staan diverse items online waarin we advies geven over bootonderhoud en productkeuzes.

Neem de maatregelen alsjeblieft serieus. 

Wij hopen net als jullie dat we ons snel weer in rustig vaarwater begeven!

Als de situatie verandert passen we de informatie op deze pagina aan. 

Klantbeoordeling

Goed 9.2 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
3964 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig betaal veilig

Volg ons

Facebook