Paul & Shark, exclusief kledingmerk zonder online verkoop

Geplaatst op 03 mei 2013 in Producten

Paul-en-Shark-KOK-watersport

Het Italiaanse sportkledingmerk Paul & Shark is in meer dan 250 winkels over de hele wereld te vinden en zeer populair onder degene die houdt van een mooie, maar met name kwalitatief goede sportoutfit. Met haar winkels uiteenlopend van Chili, Australië, Zuid Afrika tot aan het kleine Nederland zou je denken dat er minstens één webwinkel te vinden zou zijn. Niets is minder waar. Paul & Shark staat voor Exclusiviteit en doet er alles aan dit te waarborgen waardoor het merk, ook in de toekomst, niet in een webshop te vinden zal zijn en het zo haar exclusiviteit behoudt. Paul & Shark verkoopt onder meer luxe jassen en shirts, maar ook accessoires als hoedjes en riemen. Voor ieder wat wils dus. Iedereen is tijdens het zeilen, skiën of golfen verzekerd van kwalitatief goede, mooie en bovenal comfortabel zittende kleding. Het enige is dat je voor dit Italiaanse kledingmerk zelf naar de winkel zult moeten. Maar wat is er nu leuker dan zelf rondsnuffelen in een winkel en de mogelijkheid hebben alles te passen? Dat is pas echt shoppen! Zo verkopen we in onze watersportwinkel Paul & Shark, maar ook alles op het gebied van watersport: van verf tot een onderdeel voor je motorboot. Zeker een kijkje waard voor de echte watersportliefhebber!

Paul en Shark online kopen

Mocht je toch gewoon lekker vanuit huis een watersport-item willen kopen, kun je bij ons terecht in de webshop. Voor het merk Paul & Shark zul je toch echt naar onze winkel zelf moeten komen. Maar, dan ben jij wel in het bezit van dat ene exclusieve Italiaanse jack wat bijna nergens in Nederland te koop is. Wil je alvast een voorproefje op de nieuwe collectie? Ga dan naar onze Paul & Shark online pagina en kom erna gezellig langs in onze winkel waar je kunt rekenen op persoonlijk advies èn op een overheerlijke cappuccino!

Klantbeoordeling

Goed 9.1 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
2790 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig betaal veilig

Volg ons

Facebook