Raymarine cashback-actie

Geplaatst op 28 november 2019 in Algemeen of overig

Raymarine heeft een aantrekkelijke cashback-actie; koop een multifunctionele display, radar dome, stuurautomaat of instrument, lever je oude apparaat in en krijg tot wel €400 terug! De actie loopt van 1 december 2019 tot en met 31 maart 2020.

Wereldwijd profiteren vele duizenden watersporters van de meer dan 40 jaar ervaring die Raymarine heeft met het ontwikkelen en produceren van navigatie-apparatuur. Natuurlijk ben je bij KOK watersport, een van de weinige Raymarine Flagship stores, aan het juiste adres voor alle Raymarine producten en passend advies.

Raymarine eS Series

Actieproducten en retourbedrag

Hoe kom je in aanmerking voor de cashback?

Schaf binnen de looptijd van deze actie een actieproduct aan en stuur je oude apparaat op naar Raymarine (let op: de uiterste retourdatum is 10 april 2020). Stuur samen met het in te ruilen apparaat ook een volledig ingevuld cashbackformulier, de originele aankoopnota en de garantieregistratie mee.

Ga je een Quantum 2 radar dome, Axiom display of Element-s display aanschaffen? Vul dan het MFD-cashbackformulier in. Voor de overige producten kan je gebruikmaken van het stuurautomaat/instrumenten formulier.

De actievoorwaarden en de algemene voorwaarden van de inruilactie vind je op het cashbackformulier.

Klantbeoordeling

Goed 9.3 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
3096 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig betaal veilig

Volg ons

Facebook