Stazo sloten voor je eigen veiligheid

Geplaatst op 26 juni 2013 in Veiligheid

stazo-sloten-KOK-watersport

Op je boot ben je zuinig. Je wilt natuurlijk niet dat iemand er vandoor gaat met iets dat je dierbaar is. Om die reden zijn goede sloten een oplossing; op die manier doe je er in ieder geval zelf alles aan je boot optimaal te beveiligen. Stazo is een merk dat zeer hoogwaardig beveilingsmateriaal voor boten biedt en nationaal en internationaal door de meeste verzekeraars wordt goedgekeurd. Daarnaast bezitten de sloten het VBV, SCM of ART keurmerk waaruit blijkt dat ze zijn goedgekeurd door een gerenommeerd keuringsinstituut.

Verschillende soorten sloten Onze watersportwinkel verkoopt alles wat met boten en watersport te maken heeft en dus ook sloten van Stazo voor op je boot. Zo verkopen wij eenvoudig te monteren buitenboordmotorsloten, hangsloten met een zwaar uitgevoerd slot van gehard staal (Triple-A), maar ook bootsloten voor dek- of wandbevestiging en een combinatie van een verankeringsknop met speciale anti-diefstal moeren hiervan. Ten slotte verkopen wij Stazo kabelsloten zoals oogkabels in de vorm van een ketting met een kryptonite slot. Dus, wil jij je boot extra beveiligen? Kom bij ons langs en bekijk de keuze in sloten of shop gewoon online in de webshop!

Klantbeoordeling

Goed 9.3 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
3265 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig betaal veilig

Volg ons

Facebook