Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open van 9:00 tot 18:00

overnachting-kok-watersport

Tips voor een overnachting aan het water

Je bent lekker op je motorboot of sloep aan het varen, maar het is al laat en het begint donker te worden. Het is nog een heel stuk terug en je vraagt je af wat je zult doen. Terug, of zoeken naar een overnachtingsplaats. Maar ja, hoe vind je zomaar een plek om te slapen als je je midden op het water bevindt en niet echt bekend bent met de stad? Speciaal voor jou hebben wij een aantal plekken op een rijtje gezet waar je, direct aan het water, zo terecht kunt voor een Bed&Breakfast in de provincie Zuid-Holland.

Schiedam
Varend over de rivier in Schiedam zie je aan de Willemskade de moderne Woonark Elselina waar je wordt omringd door kunst en vanuit je kamer uitzicht hebt op het water. Deze Bed&Breakfast biedt vijf kamers waarvan er twee hele bijzondere zijn: de Schotse en Hollandse kamer die compleet zijn uitgerust met elementen die je aan het land zelf doen denken. Rust lekker uit, geniet ’s ochtends van de vers gebakken broodjes en je bent weer klaar om verder te varen!

Nieuwerkerk aan den IJssel
Langs de Ringvaart vind je midden tussen de polders en weilanden Bed & Breakfast FlowerZzz in Nieuwerkerk aan den IJssel. Geniet van het uitzicht op de schapen in het weiland en bloemen in de kassen. Deze moderne dijkwoning biedt comfortabele designkamers waarbij je de volgende dag weer kunt opladen met een uitgebreid ontbijt en krantje in de tuin op het terras. Tip: een stukje wandelen of fietsen in het Groene Hart.

Gouda
Aan een van de mooiste grachten van de binnenstad van Gouda ligt Bed&Breakfast Aan de Gouwe. In het grachtenpand op de tweede verdieping met een gezellig huiselijke sfeer word je ontvangen met een Goudse stroopwafel en een lekker kopje koffie. In totaal zijn er vijf kamers waarbij je aan de voorkant van het pand uitzicht hebt op de Gouwekerk en aan de achterkant het stadhuis van Gouda kunt zien. De gezamenlijke keuken met oven, magnetron en vaatwasser maakt Aan de Gouwe extra gezellig.

Delft
In het centrum van het leuke stadje Delft vind je op de Achterom Bed&Breakfast ’t Cleyne Pakhuys. Je kunt hier logeren in een 18-eeuw grachtenpand met uitzicht op de gracht. Het monumentale pand heeft een appartement met een slaap- en aparte zitkamer. Geniet van het biologische ontbijt dat je wordt geserveerd en vaar door de grachten om het historische Delft van dichtbij te bekijken.

Leiden
Aan de Witte Singel aan de rand van het oude centrum van Leiden vind je Bed&Breakfast Pension Witte Singel. Het eenvoudige pension dat zich bevindt in een stijlvol herenhuis heeft zeven kamers bestaand uit een- en tweepersoonskamers. Je kunt kiezen uit kamers met- of zonder sanitair. Kies je voor de laatste optie deel je het sanitair met andere gasten. Het pension ligt op loopafstand van vele restaurants, musea en historische bezienswaardigheden, dus mocht je tijd hebben: loop eens door het oude centrum van Leiden en ontdek de cultuur en historie!

Katwijk
Ten slotte hebben we nog een leuke tip voor je als je aanmeert in Katwijk. Aan de Boulevard ligt direct aan het strand Bed&Breakfast Pension het Anker. Er bevinden zich acht kamers en een uitgebreid ontbijtbuffet is inbegrepen. Geniet op je eigen balkon van het uitzicht op zee of maak een wandeling om eens lekker uit te waaien. Winkeltjes en restaurants liggen op 200 meter afstand, dus genoeg te doen!