Vetus onderdelen voor motorbootliefhebbers

Geplaatst op 19 juni 2013 in Techniek & motor

vetus-onderdelen-motorboot-KOK-watersport

Motorbootliefhebbers, speciaal voor jullie zetten wij op een rijtje wat voor producten wij voor je in huis hebben zodat je je motorboot van de beste apparatuur kunt voorzien. Van brandstoffilter tot boegschroef, we verkopen het allemaal. Een merk waar wij veel motorbootproducten van verkopen is bijvoorbeeld Vetus.

Over Vetus
Vetus is een internationaal opererende ontwikkelaar, fabrikant en handelsmaatschappij van onder meer scheepsmotoren en onderdelen van pleziervaartuigen en de kleine beroepsvaart. En dat al meer dan 45 jaar. De producten die zij verkoopt zijn innovatief en van hoge kwaliteit. Van Vetus verkopen wij onder meer motorinstrumenten, koel- & uitlaataccessoires en boegschroeven.

vetus-onderdelen-2

Vetus onderdelen

De motorinstrumenten die wij van Vetus verkopen zijn koelwaterfilters en bijbehorende deksels behoren tot de koelwateraccessoires. Wat betreft uitlaataccessoires vind je een breed aanbod van Vetus in slangklemmen, slangverbinders, uitlaatslangen, en waterlocks. De boegschroeven die wij van Vetus verkopen zijn te koop in verschillende mate van stuwkracht (kgf), lopend van 35 kgf tot 140 kgf. Naast reeds genoemde producten, verkopen wij ook Vetus onderdelen zoals afstandsbedieningen, besturingen en anoden.

Dus mocht je een onderdeel voor de boot nodig hebben, kom gerust langs of ga naar onze webshop!

Klantbeoordeling

Goed 9 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
4258 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig
betaal veilig

Volg ons

Facebook