Cobb Premier barbecue

Artikelnr: 55042
Prijs per stuk € 179.00 169.00 Op voorraad Gratis verzending
Voeg toe aan verlanglijst

Artikelomschrijving

De Cobb Premier is het basismodel uit de Cobb-serie. De mantel is gemaakt van roestvaststaal, wat zorgt voor een strakke uitstraling.   

Cobb barbeques staan bekend om hun veiligheid, zuinigheid en veelzijdigheid. Daarnaast zijn ze compact en in combinatie met de Cobble Stone in drie minuten gebruiksklaar. Dit maakt de Cobb de ideale barbeque voor op de boot.

Veilig

Met de Cobb kun je veilig barbecueën aan boord, ook in de buurt van kinderen en/of huisdieren. Tijdens het gebruik wordt de onderzijde niet heet. Hierdoor kun je hem ook gemakkelijk verplaatsen zonder je handen te verbranden. Daarnaast blijft de barbecue dankzij de antislipvoetjes stevig op het dek staan. Ook heb je in de haven geen last van rook omdat het vet op een slimme wijze via de bakplaat wordt afgevoerd (het vet belandt niet in het vuur).  

Zuinig

De Cobb Premier BBQ werkt op barbecuebriketjes of op de Cobble Stone. De Cobble Stone is een zuinige briket waarmee je ruim twee uur kunt koken. Daarnaast verbruikt de Cobb 80% minder briketten dan een brikettenbarbecue. Ook de deksel draagt bij aan de zuinigheid omdat hierdoor weinig warmte verloren gaat. 

Veelzijdig

Met de optionele accessoires kun je op allerlei manieren snel een heerlijke maaltijd op tafel zetten. Zo kun je met behulp van de Cobb Wok een lekkere wokmaaltijd bereiden en met de Cobb bakplaat pannenkoeken bakken. De Cobb kan grillen, bakken, braden, wokken en roken.

Accessoires

Productspecificaties

  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Alle RVS onderdelen kunnen in de vaatwasser 
  • Wordt geleverd met een basisplaat en een handvat
  • Grilloppervlak: 30 cm
  • Totale hoogte: 32,5 cm
  • Hoogte zonder deksel: 17,5 cm
  • Gewicht: 4 kg

Cobb recepten

Om je te inspireren hebben we in een blogitem heerlijke Cobb recepten voor je op een rijtje gezet.

Handige tips over koken aan boord?

In ons blog staan allerlei tips met betrekking tot koken aan boord zoals hoe je de kookruimte optimaal benut en hoe je simpel een lekkere maaltijd bereidt.

Klantbeoordeling

Goed 9.1 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
4088 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig
betaal veilig

Volg ons

Facebook