Code Zero

Code-Zero 

Code-Zero is een maritiem lifestyle merk en biedt een sportief-casual kledingassortiment voor diverse omstandigheden. De producten zijn ontwikkeld door professionele zeilers en geschikt voor al je vrijetijdsactiviteiten in alle seizoenen.

Veelzijdig assortiment

Een Code Zero staat in de nautische wereld voor een veelzijdig inzetbaar zeil. Code-Zero kleding wordt met dezelfde veelzijdigheid ontwikkeld. Een zeiler trotseert het water in alle weersomstandigheden en daar biedt het merk een passend aanbod voor.

Ultieme collectie voor alle seizoenen

Bij Code-Zero kun je onder meer terecht voor functionele jassen, polo’s, sweatshirts, t-shirts en professionele zeilkleding. Alles wordt gefabriceerd van kwalitatief hoogwaardige stoffen en innovatie staat hoog in het vaandel.

Kledingsponsor

Code-Zero sponsort diverse zeilevenementen, zoals America’s Cup. Bol d’Or Mirabaud, Les Voiles de Saint Barth en52 Super Series. Daarnaast is het merk partner van prestigieuze boten als Quantum Racing, Black Jack en Moonbeam IV.

Klantbeoordeling

Goed 9 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
4393 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig
betaal veilig

Volg ons

Facebook