De IJssel Variobond epoxylijm

Artikelnr: 31251
Prijs per 1000 gram € 45.45 40.75 Op voorraad
Voeg toe aan verlanglijst

Artikelomschrijving

De IJssel Variobond Thixotrope Epoxy is een druipvrije epoxyhars waarmee diverse materialen, zoals hout, staal, aluminium, kunststof en natuursteen verlijmt kunnen worden. Daarnaast kun je Variobond toepassen als vulmiddel. De pasta heeft een uitstekende hechting, grote kleefkracht en een sterk vullend vermogen.

Variobond is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en is in hoge mate bestand tegen water en vocht, waardoor het betrouwbare bescherming tegen corrosie en osmose biedt.

De pasta is erg geschikt als reparatiemiddel van verrotte houten of polyester delen. Daarnaast kun je het ook gebruiken voor het maken van fillet houtverbindingen en voor woodcore epoxy bouw.

 Productspecificaties

  • Vrij van oplosmiddelen
  • Verwerkingstijd van 40 minuten bij kamertemperatuur
  • Eenvoudig te mengen (gewichtsverhouding 67 basis : 33 verharder)
  • Rendement van 1-3 m²/kg

Meer informatie over epoxy?

In ons blogitem over epoxy gaan we dieper in op wat epoxy precies is, hoe je de verschillende componenten waaruit het is opgebouwd het best kunt mengen en wat de voordelen en toepassingen zijn. Ook geven we een aantal (veiligheids)tips.

Meer informatie over De IJssel Coatings?

In ons blog De IJssel Coatings: bootreparatie en onderhoud gaan we o.a. dieper in op het assortiment en geven we verwerkingstips.

Klantbeoordeling

Goed 9.3 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
3280 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig betaal veilig

Volg ons

Facebook