Vorige
2 / 2

Epifanes Teak O Clean & Bright schoonmaak

Artikelnr: 56622
Prijs per 500 ml € 22.30 19.95 Op voorraad
Voeg toe aan verlanglijst

Artikelomschrijving

Reinigingsmiddel en kleurhersteller voor teak en andere hardhoutsoorten. Snel en eenvoudig te verwerken. Verwijdert alle aanslag en vuil. Ontgrijst en herstelt de natuurlijke kleur van teakhout. Tast de kitnaden in teakdekken niet aan. Onderhoud van teakdekken, teak relingwerk, -grepen en -stootlijsten en andere teakhouten (meubilair-)delen aan boord Voor binnen en buiten boven de waterlijn voor zowel zoet als zout water. Verbruik 3.5 m2 per halve liter (afhankelijk van ruwheid en zuigkracht van de ondergrond) Verwerking: Bevochtig het teak oppervlak eerst met leidingwater en verdeel ruime hoeveelheden Epifanes Teak-O-Clean & Bright over het oppervlak. Laat het product 5 tot 10 minuten reageren en houd het oppervlak tijdens het intrekken/reageren licht vochtig. Na maximaal 10 minuten het nog natte teakhout met een schuurspons in de nerfrichting schoonboenen en goed naspoelen met leidingwater. Laat het oppervlak hierna goed drogen. Eventueel afwerken met Epifanes Teak O Bello.

Meer informatie over Epifanes?

In ons blog Epifanes verfsystemen gaan we dieper in op het uitgebreide assortiment. Zo kun je gemakkelijk het juiste verfsysteem selecteren.

Klantbeoordeling

Goed 9.1 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
2793 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig betaal veilig

Volg ons

Facebook