Garmin

Garmin

Al ruim 25 jaar ontwikkelt Garmin de meest innovatieve producten, waarin indrukwekkende technologieën zijn verwerkt. Ze houden ervan om te ontdekken en veel relevante oplossingen te bedenken voor gecompliceerde of juist alledaagse problemen. Dit doen zij op diverse gebieden, zoals in de luchtvaart en watersport. Binnen de watersport ken je Garmin misschien van de kaartplotters.

GPSMAP 721 kaartplotter

Zo’n indrukwekkende kaartplotter is bijvoorbeeld de GPSMAP 721, die een aantal bijzondere eigenschappen heeft, zoals:

  • 7 inch WVGA-touchscreen met multi-touch;
  • 10 Hz GPS/GLONASS ontvanger;
  • NMEA® 2000 en Wi-Fi voor koppeling met de gratis Garmin Helm app;
  • Compatibel met de BlueChart® G2 Vision en Bluechart® G2 kaarten;
  • Media-integratie;
  • Stuurautomaatcompatibiliteit;
  • Radarondersteuning.

Deze kaartplotter is zowel overdag als ’s nachts uitstekend te gebruiken en duidelijk leesbaar. En of je hem nu gebruikt terwijl hij vlak, verzonken of op een beugel is gemonteerd; hij vormt altijd het middelpunt van je stuurinrichting. Het toestel is voorzien van een gebruiksvriendelijke interface en een wereldwijde basiskaart.

Garmin bij KOK watersport

Natuurlijk kun je deze plotters en overige artikelen van Garmin vinden in onze webshop, maar je ziet ze ook in onze watersportwinkel in Rotterdam. In deze megastore vind je niet alleen een uitgebreid aanbod voor de watersporter, maar ook onze deskundige medewerkers. Zij geven je graag een professioneel advies en beantwoorden al jouw watersportvragen.

Klantbeoordeling

Goed 9.2 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
2139 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig betaal veilig

Volg ons

Facebook