Henri Lloyd

Henri Lloyd

Henry Lloyd heeft mooie, functionele en goed afgewerkte kleding voor mensen die er van houden actief bezig te zijn. Het gaat hierbij om klassieke kleding die toch modern oogt zoals de parka’s die ze aanbieden voor mannen of de houtje-touwtje jassen van wol. Het merk is niet bedoeld voor mensen die met elke trend meelopen, maar eerder voor mannen of vrouwen die over het algemeen goed gekleed willen gaan voor welke gelegenheid dan ook. Henri Lloyd staat voor mooie kwaliteit en comfort en gebruikt veelal traditionele stoffen als wol en katoen. Hip mag zeker, maar niet te trendy. Beroemde zeilers die reeds fan zijn: de Schotse Shirley Robertson en Britse Ben Ainslie.

Henri Lloyd: van exclusieve zeilkleding naar klassiek met modern tintje

Het Britse modemerk Henri Lloyd is opgericht in 1963 in Manchester. In het begin bestond de collectie voornamelijk uit exclusieve zeilkleding, bestand tegen elke weertype. Momenteel is de kleding niet meer enkel gericht op zeilsport, maar behoudt het merk haar sportieve uitstraling zeker.

Henri Lloyd kleding kopen

Henri Lloyd kleding vind je natuurlijk online en in onze watersportwinkel:

Klantbeoordeling

Goed 9.2 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
2360 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig betaal veilig

Volg ons

Facebook