Imray Pilot Atlantic Spain & Portugal

Artikelnr: 04015
Prijs per stuk 57.50 Houd rekening met een langere levertijd. Meer informatie Gratis verzending
Voeg toe aan verlanglijst

Artikelomschrijving

Atlantic Spain and Portugal is de klassieke gids voor deze gevarieerde kust met de rias van Galicië, de estuaria van de Douro en Tejo met Lissabon, de Algarve en vervolgens de kust van Andalusië naar Gibraltar.


Het is de essentiële metgezel voor jachten die een overstap maken naar de Middellandse Zee of verder naar de Canarische Eilanden voor een Atlantische oversteek en ook een uitgebreide cruisemaatje voor iedereen die het heerlijke cruisegebied van Galicië en daarbuiten bezoekt. Deze ditie van deze pilot is volledig vernieuwd door bezoeken aan het gebied door Henry Buchanan, die de redactie van het hele volume heeft overgenomen
Hij heeft het eerste deel over Galicië volledig gereviseerd en deze nieuwe editie begint nu bij Cabo Ortegal, waarbij Ría Cedeira wordt ingenomen. De ordening van tekst en plannen zoals gereorganiseerd, met name in Ría de Arousa, waar een verbeterd plan met de hele pagina is opgenomen, is opgenomen.

Klantbeoordeling

Goed 9 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
4393 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig
betaal veilig

Volg ons

Facebook