Retouren en garantie

Retouren

Het kan gebeuren dat je niet geheel tevreden bent met de ontvangen artikelen. Misschien past het niet, is het defect, of heb je een verkeerd artikel besteld.

Hoe retourneer je een artikel?

  1. Bij de bestelling heb je een retourformulier ontvangen, hiermee kun je de artikelen eenvoudig terugsturen.
  2. Vul op het formulier in wat je wilt terugsturen, vergeet niet je rekeningnummer in te vullen zodat we het aankoopbedrag aan je kunnen overmaken. Doe de artikelen en het formulier in een doos.
  3. Plak deze dicht en plak het retourlabel op de doos. Op het retourlabel staat ons antwoordnummer vermeld waardoor terugsturen kosteloos is.
  4. Geef het pakket af bij een PostNL afleverpunt en vraag om een afgiftebewijs. Hiermee kun je aantonen dat het pakket verstuurd is.
  5. Wanneer wij de artikelen retour ontvangen hebben betalen we je het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug.
  6. Het is belangrijk dat de retouren compleet, ongebruikt en originele verpakking zijn.  Enkele artikelen zijn uitgezonderd van retour, denk aan maatwerk (touwwerk, slang), boeken, kaartmateriaal en artikelen met digitale inhoud.

Herroeping

Wanneer je een aankoop hebt gedaan in onze webshop, is er sprake van een koop op afstand. Volgens de Europese wetgeving mag je deze overeenkomst binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden herroepen. Bij ons is dat zelfs 30 dagen.

De termijn gaat in op de dag dat je de bestelling hebt ontvangen en bij gespreide levering op de dag dat je het laatste artikel hebt ontvangen.

Garantie

Heb je een artikel gekocht en dit gaat na een bepaalde periode kapot? Dan kun je garantie claimen. De garantieperiode kan per artikel verschillen en wij hanteren de periode die fabrikant er voor stelt. Op verbruiksartikelen die onderhevig zijn aan slijtage wordt geen garantie gegeven.

Wil je weten of jouw artikel voor garantie in aanmerking komt en hoe je het artikel kunt terugsturen? Neem contact op met onze klantenservice

Klantbeoordeling

Goed 9.3 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
1809 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig betaal veilig

Volg ons

Facebook