1 / 1

Lavac Toilet Popular excl. pomp

Artikelnr: 28243
Prijs per stuk € 465.00 395.00 Houd rekening met een langere levertijd. Meer informatie

Dit artikel is niet via de website te bestellen, maar wel te koop in onze Megastore

Voeg toe aan verlanglijst

Artikelomschrijving

Het LAVAC toilet is uniek omdat de spoeling berust op een vacuum trekken in de pot. Dit geschiedt met behulp van een rubber afdichtingsring onder de deksel en bril. Met een zware membraampomp wordt het afval weggepompt en met dezelfde handeling een vacuum in de pot getrokken die het spoelwater aanvoert. De gehele handeling is: Deksel sluiten en pompen.

Er zijn geen afsluiters, kranen, pedalen nodig om te bedienen. Eenvoudiger kan het niet, ook veel in gebruik op charterschepen.

Leverbaar met hand of elektrische membraampomp. Het voordeel van de elektrische uitvoering met tijdschakelaar is, dat u alleen de deksel dicht hoeft te doen en op de knop te drukken. Beide pompen kunnen ook in lijn gemonteerd worden zodat er handmatig of elektrisch gepompt kan worden.

Door middel van een tweewegkraan op de afvoer kan het vuile water overboord of naar de vuilwatertank. Met een tweewegkraan kan de zware membraampomp ook dienst doen als extra bilgepomp of om de doucheruimte leeg te pompen.De pomp heeft een rechte doorstroming van 38 mm. Mocht deze ondanks de grote vuilverwerking toch verstopt komen te zitten, dan is het binnenwerk door middel van een deksel met een handomdraai te bereiken. Pomp apart bestellen.

Klantbeoordeling

Goed 9.1 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
4088 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig
betaal veilig

Volg ons

Facebook