Mastervolt Chargemaster Plus acculader 12/75-3 CZone

Artikelnr: 59253
Prijs per stuk € 1052.70 889.00 Levertijd 3-7 werkdagen Gratis verzending
Voeg toe aan verlanglijst

Artikelomschrijving

Met de ChargeMaster Plus van Mastervolt heeft u een acculader met 3 laaduitgangen waarmee u al uw accusets veilig, snel en volledig laadt, of u nu thuis bent, op de weg of op zee. De Mastervolt 3-traps laadmethode garandeert optimaal rendement waardoor uw accu's beter presteren en veel langer meegaan. De hoogfrequent schakeltechniek, waarin de geavanceerde microprocessoren een veelvoud aan functies vervullen, zorgt voor een extreem nauwkeurige laadkarakteristiek.  Daarnaast heeft de acculader uitgebreide mogelijkheden voor afstandbediening en monitoring middels MasterBus voor nog meer gemak. Input 80-275V, Output 12V 75A via maximaal 3 uitgangen, geschikt voor: traditionele natte, AGM en Gel accu's. Afmeting (HxBxD) 384 x 250 x 127 mm. Gewicht 5,9 kg. Aanbevolen accu capaciteit 320-800 Ah. SafeCharge herkent de laadstatus van uw accu's en verlengt zo de levensduur.

Voorzien van CZone, een vereenvoudiging van de installatie door slimme interfaces en een NMEA2000 netwerkkabel. Het CZone systeem is NMEA2000 gecertificeerd en gebruikt de standaard micro kabels en aansluitingen. Een apparaat voorzien van CZone kan bepaalde monitoringsfuncties delen met een NMEA2000 compatibel beeldscherm.

Priority Charge: sneller laden doordat het beschikbare vermogen toegewezen wordt aan de leegste accu. Smart input: laadt drie accu's vanuit een dynamo terwijl u onderweg bent.

Meer informatie over acculaders?

In ons blog Acculaders voor op de boot geven we tips voor het kiezen van de juiste acculader en lichten we een aantal merken en modellen uit.

Klantbeoordeling

Goed 9.2 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
3644 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig betaal veilig

Volg ons

Facebook