Mastervolt Mass Combi 12/2200-100

Artikelnr: 39878
Prijs per stuk € 2025.50 1819.00 Levertijd 3-7 werkdagen Gratis verzending
Voeg toe aan verlanglijst

Artikelomschrijving

Mass Combi: laden, omvormen en bijleveren in 1 apparaat. Met de Mastervolt Mass Combi verenigt u het beste van twee werelden: een geavanceerde acculader en een stille omvormer in 1 compact apparaat. Ideaal voor de meeste boten, van sloep tot 16 meter jacht, maar ook voor zware mobiele toepassingen. Met de uitbreiding van het toch al brede assortiment met twee 48 V CombiÕs is de Mass Combi nu ook inzetbaar in 48 Volt systemen. Veelzijdige stroomvoorziening. Het is de veelzijdigheid in stroomvoorziening die de Mass Combi zo populair maakt. De startaccu en de gebruikersaccu worden snel en volledig geladen. De omvormer zorgt voor stille en schone stroomvoorziening. Tevens beschikt de Combi over twee gescheiden AC uitgangen, voor lichte en zware verbruikers. Zware verbruikers, zoals wasmachine of airco, worden alleen gevoed indien netspanning of generator aanwezig is. Dit voorkomt het onbedoeld leegtrekken van de accu. Moderne technologie. Het ontwerp van de Mass Combi is uniek en karakteristiek voor Mastervolt, door de toepassing van lichtgewicht hoogfrequente techniek in plaats van zware trafo's. Dat scheelt in afmeting, gewicht en geluid door het ontbreken van "brom". Het levert bovendien een zeer hoog rendement met minimaal omzettingsverlies en een laag eigenverbruik op. Dat maakt de Mass Combi de beste keus! Gecombineerde functionaliteit: Bij beperkte netspanning bijleveren vanuit de accu (shore/generator support). Laden van twee onafhankelijke accubanken. Omvormen naar 230 V 50/60 Hz zuivere sinusspanning. Leverbaar in 12, 24 of 48 V versie. Meervoudig distributie- en omschakelsysteem. Parallelfunctie, twee Combi's parallel voor meer vermogen. Deze uitvoering wordt inclusief ICC & APC remote panelen geleverd.

Meer informatie over omvormers?

In ons blog Omvormers voor op de boot gaan we dieper in op omvormers voor maritieme systemen.

Meer informatie over acculaders?

In ons blog Acculaders voor op de boot geven we tips voor het kiezen van de juiste acculader en lichten we een aantal merken en modellen uit.

Klantbeoordeling

Goed 9.3 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
2653 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig betaal veilig

Volg ons

Facebook