Horloges

Op zoek naar een kwalitatief zeilhorloge? Wij hebben de wereldwijd populaire Ronstan Clear Start in het assortiment. Deze topper is ontwikkeld met input van professionele wedstrijdzeilers. Je hebt keuze uit drie kleuren: blauw, rood en zwart.

Weergave
Sorteer

Standaard functionaliteiten

De Ronstan Clear Start is waterdicht tot 50 meter diepte en kras- en schokbestendig. Daarnaast is het zeilhorloge extra afgedicht tegen stof en vuil. De grote display met achtergrondverlichting is gemakkelijk afleesbaar en de grote knoppen, geaccentueerde start/stop knop en intuïtieve programmering zorgen voor gebruiksgemak. Verder beschikt de Clear Start over standaardfuncties als een alarm, chronometer, stopwatch en een batterijbesparende modus.

Innovatieve functies speciaal voor wedstrijdzeilers

Handige functies voor wedstrijdzeilers zijn onder meer:

  • Verschillende starttimer mogelijkheden
  • Luide startgeluidssignalen
  • Snelle toegang tot race- en tijdmodus
  • Instelbare countdown weergave (verstreken of resterende tijd)
  • Meerregelig display: Starttimer en tijd tegelijkertijd in beeld

Daarnaast zijn tijdens een wedstrijd dankzij de zogeheten wal- en waterfunctie alleen de benodigde functies beschikbaar, wat de bediening heel eenvoudig maakt.

Zeilhorloge kopen bij KOK watersport

Bestel jouw nieuwe watersport horloge eenvoudig online in onze webshop. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in de megastore. Neem bij vragen gerust vrijblijvend contact met ons op.

Klantbeoordeling

Goed 9 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
4273 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig
betaal veilig

Volg ons

Facebook