Antivries

Antivries voor de boot kopen? In onze watersport webshop en megastore vind je antivries van topmerken voor diverse toepassingen.

Weergave
Sorteer

Welke antivries voor de boot?

Antivries is een additief die het vriespunt van op water gebaseerde vloeistoffen verlaagt om schade door bevriezing te voorkomen. Aan boord is het onder meer nodig voor het drinkwatersysteem en de koelwaterinstallatie van de scheepsmotor. Voor elke toepassing hebben wij een geschikt product in het assortiment.

Toilet, boiler en drinkwater antivries

Voor het drinkwatersysteem, toilet en de boiler hebben wij de kant-en-klare antivries van Starbrite in het assortiment. Deze biedt een effectieve vorstbescherming tijdens het winterseizoen en kan veilig worden geloosd in het voorjaar wanneer het vaarseizoen weer begint. De roze vloeistof is ook geschikt voor direct gekoelde inboardmotoren.

Scheepsmotor koelvloeistof antivries

De Eurol antivries concentraat is speciaal ontwikkeld voor de scheepsmotor. Het voldoet aan de BS 6580 norm en kan worden toegepast in gesloten koelsystemen. Voor de beste bescherming is het raadzaam om het product in concentraties van 25 tot 50 volume procent in water te gebruiken.

Wij verkopen ook kant-en-klare antivries van Volvo Penta. Deze is geschikt voor D1 en D2 dieselmotoren en biedt bescherming tegen bevriezing tot -25 graden. Voor nieuwe Volvo Penta dieselmotoren is de VCS-versie (met gele dop) verkrijgbaar. Controleer vooraf goed welke vloeistof wordt toegepast in je motor want gele en groene koelmiddelen mogen niet worden gemengd

Antivries voor de boot kopen bij KOK watersport

Bestel de benodigde antivries eenvoudig online in onze webshop of breng een bezoekje aan de megastore in Rotterdam. Voor vragen en/of advies kan je altijd contact opnemen met een van onze productspecialisten.

Klantbeoordeling

Goed 9 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
4273 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig
betaal veilig

Volg ons

Facebook