Raymarine eS127 MFD

Artikelnr: 22928
Prijs per stuk € 4169.00 3669.00 Levertijd 3-7 werkdagen Gratis verzending
Voeg toe aan verlanglijst

Artikelomschrijving

De Raymarine eS127 is met zijn 12,1 inch HybridTouch display de grootste variant in de eS-serie. De HybridTouch-technologie maakt het mogelijk om de eS127 op meerdere manieren te bedienen. Het is mogelijk om gebruik te maken van het responsive touchscreen met tikken, swipen en pinch-to-zoom om te navigeren. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van het toetsenblok en de multifunctionele draaiknop. De eS127 draait op de Lighthouse II software en biedt volledige ondersteuning voor C-map en Navionics cartografie. Daarnaast beschikt de eS127 over een ingebouwde 600W digitale sonar. Via wifi bedien je overal aan boord de eS127 d.m.v. een Raymarine app.

Advies voor het kopen van een MFD met fishfinder

In ons blog over fishfinders vindt u meer informatie, zoals de werking, Sonar technieken als digitaal, CHIRP en Downvision en verschillende producten.

Bediening

De Raymarine eS127 kan op twee manieren bedient worden. Dit kan door gebruik te maken van het touchscreen, of het toetsenblok en de multifunctionele draaiknop. Deze maken nauwkeurige menu- en cursorbesturing mogelijk, wat erg handig is tijdens het navigeren in ruige weersomstandigheden. Het glazen brugontwerp zorgt voor een betere touchscreenbediening aan de randen van het scherm.

Het glazen brugontwerp maakt het mogelijk om de eS127 te monteren met een steun, op het oppervlak of volledig verzonken inbouw. Daarnaast maakt het scherm gebruik van Super Bright LED technologie met optische verlijmingsfunctie voor extreem scherpe kleuren en een hoog contrast (1250 nits).

De eS127 draait op de gebruiksvriendelijke Lighthouse II software. Lighthouse II is volledig naar wens aan te passen met bijvoorbeeld persoonlijke schermen. De snelle processor zorgt voor een snelle kaartopbouw en uitstekende prestaties.

Kaartondersteuning en GNSS

De eS127 biedt volledige ondersteuning voor kaarten van Navionics en C-map. Met de Navionics Boating app maak je met een tablet via het wifi netwerk verbinding om zo kaarten, waypoints en routes te synchroniseren. Met Plotter Sync is het niet meer nodig om kaarten te updaten op de computer. Dit doe je nu gemakkelijk met je tablet. De dock-to-dock autorouting functie maakt automatisch routes, zelfs door smalle kanalen en doorgangen. Daarnaast is de route voorzien van veiligheidswaarschuwingen op plekken waar rekening gehouden moet worden met bijvoorbeeld bruggen of ondiep water. In de buurt van de bestemming worden points of interest weergegeven, zoals havens, winkels, tankstations en scheepswerven. De ingebouwde 10Hz GNNS ontvanger met 72 kanalen zorgt voor wereldwijde GPS dekking en snelle positie-updates.

Sonar

De eS127 beschikt over een ingebouwde ClearPulse digitale sonar van 600W. De ClearPulse sonar zend meerdere signalen per puls uit, waardoor er meer echo’s terug komen. Dit zorgt voor een gedetailleerder beeld dan een normale radar. Het is mogelijk om tot 900 meter diep beeld te krijgen.

Motorintegratie

Motorinformatie kan worden weergegeven op de eS127 indien je een compatible motor hebt. Hiermee kan je motoren, generatoren en accu’s in de gaten houden. Ook informatie zoals het brandstofbereik kan op de kaart worden afgelezen. De eS127 is compatible met NMEA2000 en ECI-100. Hierdoor kunnen bijna alle motormerken worden aangesloten, zoals Yanmar, Honda en Yamaha.

Digitaal schakelen

Met digitaal schakelen van Raymarine bedien je elektronische systemen aan boord op de eS127 of je tablet. In totaal kunnen 32 verschillende onderdelen digitaal aangestuurd worden met de eS127, zoals verlichting, airconditioning, entertainmentsystemen en ruitenwissers.

Uitbreidingsmogelijkheden

Het is mogelijk om alle MFD’s van Raymarine die draaien op de Lighthouse II software met elkaar te verbinden.  Daarnaast kan het systeem ook met veel apparatuur uitgebreid worden, zoals sonars, stuurautomaten, radars, camera’s, AIS en Fusion mediasystemen.

Wifi en bluetooth

Overal aan boord in contact staan met de eS127 via je tablet of telefoon is mogelijk dankzij de ingebouwde wifi en bluetooth module. Met de gratis te downloaden apps van Raymarine en de Navionics Boating app is het mogelijk om overal aan boord motorinformatie af te lezen, waypoints in te stellen, Fusion mediasystemen te bedienen en nog veel meer. Er is ook een speciale RMK-10 afstandsbediening verkrijgbaar voor de eS127.

Raymarine eS127 bijzonderheden

 • 12,1 inch HybridTouch display
 • Resolutie 1280x800
 • Super Bright LED display (1250 nits)
 • Afmetingen 358mm x 223mm x 66mm
 • Waterdicht (IPX7)
 • Ingebouwde 600W ClearPulse sonar
 • 2 x 10/100 Mbits RayNet
 • 1 x NMEA2000/SeaTalkng
 • 2 Rx/1Tx NMEA0183
 • 1 x HDMI Video Out
 • 1 x Composite female BNC Input
 • SeaTalk (optionele Raymarine ST1 to STNG adapter nodig)
 • Wifi en bluetooth
 • 2x microSD slot voor kaarten en data
 • Voeding 12V/ 24V
 • Verbruik 10W tot 29.6W
 • Artikelnummer E70284


Meer weten over Raymarine?

In ons blog over Raymarine geven we een overzicht van de producten die Raymarine ontwikkelt en produceert. De eigenschappen en voordelen van deze artikelen worden uitgebreid beschreven zodat je een goed beeld krijgt van het assortiment.

Klantbeoordeling

Goed 9.3 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
1847 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig betaal veilig

Volg ons

Facebook