Seajet 023 Zelfslijpende koper antifouling navy

Artikelnr: 14787
Prijs per 5 liter € 165.00 149.00 Op voorraad Gratis verzending
Voeg toe aan verlanglijst

Artikelomschrijving

Opvolger van de bekende Seatender antifouling. De vernieuwde Seajet 023 Teichi zelfslijpende antifouling is koperhoudend en is toegestaan op de Nederlandse markt. Direct afgeleid van antifouling uit de beroepsvaart. Geschikt voor wateren met zware aangroei op zout, zoet en brak water. Droogtijd voor te water laten 10 uur bij 20 graden, maximale scheepssnelheid 30 knopen. Geschikt voor alle soorten zeil- en motorschepen. Door de koperbestanddelen niet geschikt voor aluminium schepen. Aan te brengen over meeste bestaande antifoulings m.u.v. teflon producten, uitstrijkvermogen met roller 10 m2 per liter. Hoogwaardige kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Voldoende laagdikte aanbrengen, 1 kwastlaag is gelijk aan 2 rollerlagen!! Verdunnen met Seajet Thinner.

Antifouling advies

In ons blog over antifouling vind je meer informatie over het aanbrengen, verwijderen en de verschillende soorten antifouling.

Antifouling aanbreng benodigdheden:

Klantbeoordeling

Goed 9.2 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
3409 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig betaal veilig

Volg ons

Facebook