Spinlock Deckvest LITE 170N Black

Artikelnr: 56449
Prijs per stuk € 189.00 175.00 Op voorraad Gratis verzending
Voeg toe aan verlanglijst

Artikelomschrijving

Deckvest Lite is een inshore versie van het uitgebreidere standaard deckvest. Vanzelfsprekend weer met het unieke draagcomfort.Het reddingsvest is 170N drijfvermogen en heeft een pro-sensor mechanisme. Een kruisband wordt standaard meegeleverd en is eenvoudig op te bergen in het deckvest zelf.De longen zijn van het harnas te scheiden waardoor deze eventueel kunnen worden vervangen.Extra draagcomfort wordt gegenereerd doordat het vest in de nek is voorzien van neopreen inleg. Door een verstelbare band op de rug wordt het vest uit de nek getrokken en op de schouders gedragen. Het deckvest Lite plus is geschikt voor de actieve watersporter, voor zowel zeil- als motorbootvaarder. Hierbij spelen draagcomfort en uitstraling een belangrijke rol.

Meer informatie over Spinlock?

In ons blog Welk Spinlock reddingsvest moet ik kiezen? vertellen we hoe je eenvoudig het geschikte model voor jouw situatie selecteert. 

Klantbeoordeling

Goed 9.1 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
2944 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig betaal veilig

Volg ons

Facebook