Standard Horizon GX1700E marifoon met DSC en GPS

Artikelnr: 28737
Prijs per stuk € 302.45 269.00 Op voorraad Gratis verzending
Voeg toe aan verlanglijst

Artikelomschrijving

De Standard Horizon GX1700E is een unieke vaste marifoon. De marifoon is voorzien van een interne GPS-ontvanger, DSC en ATIS. Dit alles komt in een zeer compacte behuizing, wat er voor zorgt dat deze gemakkelijk te installeren is met minimale bedrading. NMEA0183 maakt het aansluiten van een plotter of een externe GPS-ontvanger mogelijk.

ADVIES VOOR HET KOPEN VAN EEN MARIFOON
In ons blog over marifoons vind je meer informatie over de werking, technieken en regels van de marifoon.

Ingebouwde GPS-ontvanger

De marifoon is voorzien van een 12 kanaals WAAS GPS-ontvanger.  Hiermee is het mogelijk om naar waypoints te navigeren. De GX1700E kan tot 100 verschillende waypoints opslaan om te gebruiken voor navigatie.  Bij stalen boten kan het nodig zijn om een externe GPS-ontvanger aan te sluiten.

Duidelijk display

Alle informatie is duidelijk af te lezen op het grote display. Het contrast en de helderheid kunnen naar wens aangepast worden.

Klasse D DSC en ATIS

De GX1700E is voorzien van ATIS en DSC. Met de aparte kanaal 70 ontvanger is het mogelijk om DSC oproepen te ontvangen terwijl je naar een ander kanaal luistert.

Registreer je marifoon

Na aanschaf dient de marifoon geregistreerd te worden. Let op! De ATIS code, en eventueel een MMSI code, kan maar één keer geprogrammeerd worden. Heb je hier hulp bij nodig? We helpen je graag.

Compacte marifoon

De geringe afmetingen van de marifoon maken het mogelijk om deze op veel plekken in te bouwen.  Dit is mogelijk met de optioneel verkrijgbare inbouwset. Montage is ook mogelijk met de meegeleverde U-beugel.

Aansluiten van apparatuur

De GX1700E beschikt over een NMEA0183 input en output. Hierop kan een externe GPS-ontvanger aangesloten worden, maar ook het aansluiten van een plotter is mogelijk.

IPX8 waterdicht

De GX1700E is IPX8 gecertificeerd. Dit betekent dat de marifoon waterdicht is tot 1,5 meter diep een half uur lang.

ClearVoice ruisonderdrukking

Achtergrondgeluiden, zoals motorgeluiden en de wind, worden door de ClearVoice ruisonderdrukkingsfuntie automatisch uit inkomende en uitgaande oproepen gefilterd. Dit zorgt er voor dat alle oproepen luid en duidelijk zijn.

Tweede handset

Het is mogelijk om een tweede handset aan te sluiten. Met deze optionele handset is het mogelijk om de marifoon te bedienen.

Standard Horizon GX1700E bijzonderheden

  • Klasse-D DSC
  • ATIS
  • Ingebouwde 12 kanaals GPS-ontvanger
  • NMEA0183
  • Waterdicht (IPX8)
  • Frequentie bereik  156.050 - 163.275
  • Afmetingen 150x85x90 mm
  • Gewicht 900 gram
  • Voeding 12V

Meer informatie over Standard Horizon?

In ons Standard Horizon blogitem vind je meer informatie over het merk en over de producten die wij in ons assortiment hebben.

Klantbeoordeling

Goed 9.2 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
2328 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig betaal veilig

Volg ons

Facebook