Steiner Verrekijker Navigator Pro 7 x 50

Artikelnr: 38925
Prijs per stuk 499.00 Op voorraad Gratis verzending
Voeg toe aan verlanglijst

Artikelomschrijving

De Steiner Navigator 7x50 is de meest compacte van de professionele marine verrekijkers. Met zijn gewicht van slechts 1040 gram, zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de bekende STEINER-kwaliteit is dit de verrekijker die het op kan nemen tegen alle andere concurrerende merken. De Navigator 7x50 heeft een gezichtsveld van 128 meter en een waterdichtheid tot 5 meter. Uiteraard waterdrukdicht en robuust voor gebruik op zee en op land. 

Uitstekende handling dankzij het open-bridge-systeem, terwijl de textuur op het lichaam zorgt voor een comfortabele en sterke grip in elke situatie. De Auto-Focus garandeert altijd scherp zicht zelfs wanneer je de kijker vast houdt met één hand. Betrouwbaar onder de meeste weersomstandigheden. 

Iedere Steiner verrekijker is uitgerust met een soft neopreen draagriem, regendeksel, oogschelpen en objectiefdoppen. Ook wordt iedere kijker geleverd met een luxe draagtas. Steiner biedt op haar marine kijkers maar liefst 10 jaar garantie.

  • Navigator 7 x 50
  • Vergroting: 7
  • Auto-Focus
  • Gezichtsveld: 128 m.
  • Afmeting: 208x140 mm 
  • High-contrast

Klantbeoordeling

Goed 9 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
4258 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig
betaal veilig

Volg ons

Facebook