Stor Dry Luchtontvochtiger

Artikelnr: 54211
Prijs per stuk € 129.00 109.00 Op voorraad Gratis verzending
Voeg toe aan verlanglijst

Artikelomschrijving

De Stor Dry is de must have voor het winterseizoen. De Stordry warme lucht circulator bestrijdt schimmel, meeldauw en muffe geuren in elke boot, camper of caravan die afgesloten is tijdens de winterperiode.
De Dual Action luchtdroger gebruikt een verwarmingselement en interne ventilator met laag stroomverbruik (slechts 75 WATT) om de lucht in uw boot, camper of caravan op te warmen en te laten circuleren ter voorkoming van condens en vocht. de Stor Dry is gemaakt van corrosiebestendig aluminium, is robuust geconstrueerd en gebruikt slechts 75 WATT aan stroom. Een LED indicatie is aanwezig ter controle.
Twee jaar garantie op de onderhoudsvrije Caframo Stor Dry . Hij is klaar voor gebruik en kan 24 uur per dag aan staan. U zult er jarenlang plezier van hebben.
De maximale ruimte waar de Stor Dry optimaal zijn werk doet is ongeveer 27 m3.Uw kosten voor stroomverbruik zijn circa 50 cent per dag bij gebruik 24/7.
Van Canadese makelij en geschikt gemaakt voor de Europese markt. Werkt op 220Volt.
 Afmeting: Diameter 25.5 cm x 12 cm hoog.

Klantbeoordeling

Goed 9.2 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
3794 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig betaal veilig

Volg ons

Facebook