Tagrijn

Tagrijn is een eeuwenoude benaming voor handel in scheepsbenodigdheden. Het werd vooral gebruikt als aanduiding voor ijzerwaren en zeiltoebehoren. Tegenwoordig verwijst het naar een watersportwinkel die zeilmakerij onderdelen en hang- en sluitwerk voor de boot verkoopt.

Hang- en sluitwerk voor de boot

KOK watersport biedt een ruim aanbod aan hang- en sluitwerk voor op het dek en in de kajuit. Denk hierbij aan deurbeslag, bevestigingsogen, teakproppen en scharnieren. Ons bootbeslag is vervaardigd van duurzame materialen als rvs en messing. Voor het monteren van de producten zijn speciale bevestigers verkrijgbaar; schroeven, bouten en moeren van rvs A4 kwaliteit. Maar ook popnagels, splitpennen en borgringen.

Met onze verschillende sloten kan je de boot beschermen tegen diefstal. Een aantal buitenboordmotorsloten beschikt over een SCM-keuring waardoor ze geaccepteerd worden door de verzekeringsmaatschappijen. En dat is wel zo’n veilig gevoel!

Comfortabel op het water

Iedereen wil zijn of haar tijd aan boord natuurlijk zo comfortabel mogelijk doorbrengen. Daarom hebben wij ons assortiment de afgelopen jaren flink uitgebreid met onder meer luxe dekstoelen, stuurstoelen, bootkussens en maritiem beddengoed.

Bootaccessoires

Ook ons assortiment van bootaccessoires is enorm gegroeid. Koeltassen, deurmatten, servies en praktische (teak) opbergartikelen; je vindt het allemaal in onze webshop en megastore.

Zeilmakerij benodigdheden

Wij verkopen zeilmakerij benodigdheden als buiskapbeslag, dekkleden, zeildoekaccessoires en waterlijntape. De tape is verkrijgbaar in de kleuren rood, wit, blauw en navy; voor ieder wat wils! In ons blog vertellen we hoe je een mooie strakke lijn creëert.

Klantbeoordeling

Goed 9 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
4393 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig
betaal veilig

Volg ons

Facebook