Zeilmakerij

In onze watersport webshop en winkel vind je een uitgebreid aanbod aan zeilmakerij benodigdheden als reparatieproducten, buiskapbeslag, afdekzeilen, kuiptenten en zeildoekaccessoires.

Weergave
Sorteer
1 / 8

Kuiptenten en biminitops

Een kuiptent, ook wel giektent genoemd, is ideaal voor bescherming tegen de regen en zon. Je kan ook een biminitop plaatsen. Hiermee heb je binnen een handomdraai een overkapping voor schaduw en verkoeling op warme dagen. Extra stevige modellen, zoals de Talamex Bimini Top DeLuxe, kunnen tijdens het varen met lichtweer condities gebruikt worden.

Buiskapbeslag

Een buiskap verhoogt het comfort aan boord aanzienlijk. Wie zelf een buiskap wil maken, kan dat doen met buiskapbeslag van rvs.

Boottapes

Reflectietape, antisliptape, ducttape en waterlijntape; je vindt het allemaal in onze (online) watersportwinkel. Voor het herstellen van dacron, mylar en kevlar zeildoeken verkopen we speciale reparatietapes. Spinnaker reparatietape is verkrijgbaar in de kleuren wit, geel, blauw, rood en zwart voor een goede match met je zeildoek.   

Zeilbinders

Zeilbinders houden de zeilen netjes en veilig bijeen en voorkomen beschadigingen. Wij verkopen elastiek per meter zodat je de binder op de gewenst lengte kan maken. Kies er vervolgens de juiste elastiekhaken bij. Deze zijn ook te gebruiken voor het bevestigen van een kuiptent. Er zijn ook kant-en-klare zeilbinders verkrijgbaar die bestaan uit elastiek met aan weerszijde ballen. De zeilbinders van BluePerformance zijn van een luxe kwaliteit.

Gereedschappen

Wij verkopen tal van (handige) zeilmakerij gereedschappen, zoals handpalmen waarmee je kracht kan zetten op de plekken waar de naald moeilijk door het zeildoek gaat zonder jezelf te verwonden. Maar ook garen en zeilnaalden, zoals de Kmarine Speedy Stitcher die ideaal is voor de snelle doe-het-zelf-reparatie. Takelgaren zijn goed geschikt voor het maken van een oog in een lijn en om het uiteinde van een lijn te verstevigen zodat de strengen niet los gaan. Het resultaat is een sterke, duurzame en mooie constructie. Ook bootmansstoelen waarmee je veilig de hoogte in kan voor inspectie of reparatie zijn bij ons verkrijgbaar. Net als zeilmessen voor het doorsnijden van lijnen en kabelscharen voor het doorknippen van rvs-draad.

Zeillatten

Zijn de zeillatten aan vervanging toe? Kies dan voor een kunststof zeillat, maak deze op maat en voorzie de uiteinden vervolgens van een zeillat-kap.

Zeildoekaccessoires

Drukknoppen, zeilkousen en tendtoek-bevestigers zijn veelvoorkomende accessoires aan boord van een zeilboot. Het merendeel van de bootkappen, sprayhoods en dekzeilen is voorzien van deze bevestigingsmaterialen en op den duur zijn ze natuurlijk aan vervanging toe. Wij verkopen handige setjes inclusief gereedschap.

Dekkleden

Voor de winterstalling of onderhoud is een dekkleed handig. Uiteraard zijn deze in vele verschillende afmetingen verkrijgbaar en gemaakt van stevig en duurzaam PE. Wil je ook tijdens het vaarseizoen je boot afdekken tegen weersinvloeden, dan kan dit met een boat cover van Lalizas. Let er wel op dat het regenwater eraf kan lopen. Voorkom doorzakken van het dekzeil door een verstelbare dekzeilsteun toe te voegen.

Klantbeoordeling

Goed 9 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
4228 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig
betaal veilig

Volg ons

Facebook