Vetus

VETUS

VETUS ontwikkelt innovatieve systemen voor op je boot en is al ruim 50 jaar een begrip op dit gebied binnen de pleziervaart en kleine beroepsvaart. Daarbij willen ze voldoen aan de eisen die klanten stellen, en ook zelf initiatief tonen om hen te verrassen met nieuwe snufjes. Ze ontwikkelen en produceren 70% van alle producten in eigen huis.

Innovatieve systemen

De systemen bestaan uit een uitgebreide collectie van producten, waarmee jij je boot in een technisch zeer goede staat houdt. Hierdoor doen zij er alles aan om ervoor te zorgen dat je met veel plezier kunt genieten op het water, tijdens het varen. De systemen zijn eenvoudig in onderhoud en zijn daarnaast ook gemakkelijk te installeren op je boot.

Wereldwijde service en garantie

Het serviceprogramma van VETUS reikt wereldwijd. Ze geven je drie jaar garantie op onderdelen, vijf jaar garantie op motoren en daar bovenop ook nog eens service op maat.

VETUS en KOK watersport

Natuurlijk kun je voor deze systemen voor je boot terecht bij KOK watersport. Dat kan via onze webwinkel, maar ook in onze megastore. Onze medewerkers adviseren je graag, zodat je het juiste systeem of de goede onderdelen hebt voor op jouw boot.

Klantbeoordeling

Goed 9 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
4393 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig
betaal veilig

Volg ons

Facebook