Vetus Boegschroef PRO 36 KGF 12V 125mm tunnel

Artikelnr: 86044
Prijs per stuk € 2099.00 1795.00 Levertijd 3-7 werkdagen Gratis verzending
Voeg toe aan verlanglijst

Artikelomschrijving

Vetus Boegschroef met proportionele bediening (regelbare snelheid) 36KGF 12V met tunnel diameter 125mm (inwendig).
(R)Evolutie op het water Volledig proportioneel bedienbare boegschroeven met ongelimiteerde run-time, in verschillende modellen! (
​*De capaciteit van uw accu's is de enige beperking op de run-time van de boegschroef).
De Vetus BOW PRO boegschroeven zijn voorzien van bewezen inductietechnologie. Hierdoor is het gebruik van koolborstels overbodig geworden, met als resultaat dat de boegschroef zeer stil is en een ongelimiteerde*run-time heeft.
 

De (AC) inductiemotor wordt aangestuurd door de VETUS MCV motorcontroller. De BOW PRO boegschroef wordt aangestuurd door een in-eigen-beheer-ontwikkeld CANBUS protocol.
Er zijn twee panelen beschikbaar voor de BOW PRO boegschroefserie: een volledig proportionele basis paneel (BPPPA) en een volledig proportioneel paneel met lock & hold functie waardoor manoeuvreren wel heel gemakkelijk wordt.
U kunt uw boot aanleggen aan de steiger, zonder dat er lijnen aan te pas komen. Even iemand afzetten op de steiger is nog ooit zo gemakkelijk geweest. Ook aanmeren zonder bemanning behoort tot de opties, omdat u door de lock-hold functie zelf de lijnen vast kan leggen.


De basis van evolutie is de doorontwikkelingen van goede eigenschappen dus er zijn overeenkomsten met de voorgangers van deze boegschroef: gebleven zijn de zeer stille schroefbladen en het gestroomlijnde staartstuk.
Uw boegschroef opwaarderen is zeer eenvoudig omdat de nieuwe motor past op de staartstukken (en sommige flenzen) van de Vetus C & D DC boegschroefserie.

Extra benodigde componenten:

  • Tunnelbuis in de juiste diameter en materiaal
  • Bedieningspaneel (joystick of flipper)
  • 3-voudige CAN Bus HUB
  • CAN Bus voedingskabel
  • CAN Bus kabel tussen bedieningspaneel en HUB (1 of 10 meter)
  • CAN Bus terminator/eindweerstand
  • Extra accu
  • Voedingskabel en zekering voor stroomtoevoer boegschroef (in de juiste dikte)

 


 

Klantbeoordeling

Goed 9.1 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
2972 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig betaal veilig

Volg ons

Facebook