Victron Multiplus Combi 12/3000/120-50

Artikelnr: 34227
Prijs per stuk € 1899.40 1629.00 Levertijd 3-7 werkdagen Gratis verzending
Voeg toe aan verlanglijst

Artikelomschrijving

Deze combi is een sinus omvormer, acculader en omschakelautomaat in 1 behuizing. Beschikt over een bijlever functie voor extra stroom bij een tekort aan walstroom. Naast de hoofd laadstroom uitgang heeft deze combi een tweede uitgang voor onderhoudslading van de startaccu van 4A. Omvormerfunctie heeft een piekvermogen van 6000W. Accukabel aansluiting met M8 bouten. Gewicht 18kg. Afmeting in mm H=362 * B=258 * D=218. Optionele bediening en monitoring op afstand kan met de Digital Multi Control. Kok nummer 34232.

Meer informatie over Victron?

In ons blogitem over Victron Energy gaan we dieper in op bepaalde productgroepen en specifieke Victron artikelen. Daarnaast geven we een aantal voorbeelden van energiesystemen die met Victron componenten kunnen worden gebouwd.

Meer informatie over omvormers?

In ons blog Omvormers voor op de boot gaan we dieper in op omvormers voor maritieme systemen.

Meer informatie over acculaders?

In ons blog Acculaders voor op de boot geven we tips voor het kiezen van de juiste acculader en lichten we een aantal merken en modellen uit.

Klantbeoordeling

Goed 9.1 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
2840 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig betaal veilig

Volg ons

Facebook