Victron Multiplus Combi compact 12/2000/80-30

Artikelnr: 31589
Prijs per stuk € 1425.00 1095.00 Houd rekening met een langere levertijd. Meer informatie Gratis verzending
Voeg toe aan verlanglijst

Artikelomschrijving

De Victron MultiPlus is een zuivere sinus omvormer, acculader en omschakelautomaat in een compacte behuizing. De unieke PowerAssist-functie voorkomt overbelasting door een aggregaat of walstroomaansluiting door het opladen automatisch te beperken. Ook levert het extra capaciteit (stroom van de accu) bij een hoge belasting. Wanneer de belasting afneemt, wordt de reservestroom gebruikt om de accu weer op te laden. Verder zorgt de PowerControl-functie ervoor dat de stroom maximaal benut wordt. Je kunt namelijk een maximum aggregaat- of walstroom instellen en de MultiPlus houdt dan rekening met andere verbruikers. Daarnaast wordt voor het opladen alleen de stroom gebruikt die nog ‘over’ is om overbelasting van de aggregaat- of walaansluiting te voorkomen. Bovendien heeft de Victron MultiPlus een hoog opstartvermogen en een tweede uitgang voor onderhoudslading van de startaccu. Optioneel kan het combi-apparaat met behulp van de Digital Multi Control op afstand worden bediend en gemonitord.

Productspecificaties

  • Piekvermogen: 4000W
  • Accukabel aansluiting met M8 bouten
  • Gewicht: 12 kilogram
  • Afmeting: 520 (h) x 255 (b) x 125 (d)

Meer informatie over Victron?

In ons blogitem over Victron Energy gaan we dieper in op bepaalde productgroepen en specifieke Victron artikelen. Daarnaast geven we een aantal voorbeelden van energiesystemen die met Victron componenten kunnen worden gebouwd.

Meer informatie over omvormers?

In ons blog Omvormers voor op de boot gaan we dieper in op omvormers voor maritieme systemen.

Meer informatie over acculaders?

In ons blog Acculaders voor op de boot geven we tips voor het kiezen van de juiste acculader en lichten we een aantal merken en modellen uit.

Klantbeoordeling

Goed 9.2 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
4074 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig
betaal veilig

Volg ons

Facebook