Victron VE Direct Bluetooth Smart Dongle

Artikelnr: 56431
Prijs per stuk € 60.50 49.95 Op voorraad
Voeg toe aan verlanglijst

Artikelomschrijving

Met deze VEDirect naar Bluetooth Smart dongle kunt u uw gevens van diverse gegevens van uw Victron BMV-, MPPT- of VE Direct-Omvormers laten weergeven op iOS0- en Android-smartphones of tablets via de VictronConnect app. Bekijk de gegevens draadloos, zoals accustatus en vermogen van de zonnepanelen en andere handige gegevens. Deze dongle is in staat om gegevens van de BMV-70x-serie accumonitors en MPPT-zonnelaadcontrollers (uitgezonderd de 150/70 en 150/85) te lezen via de VE.Direct-communicatiepoort. De Victron VE.Direct Bluetooth Smart dongle maakt gebruikt van Bluetooth Low Energy. Dit is een technologie voor het Internet of Things (IoT).

Meer informatie over Victron?

In ons blogitem over Victron Energy gaan we dieper in op bepaalde productgroepen en specifieke Victron artikelen. Daarnaast geven we een aantal voorbeelden van energiesystemen die met Victron componenten kunnen worden gebouwd.

Klantbeoordeling

Goed 9.1 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
2841 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig betaal veilig

Volg ons

Facebook