Webasto Airtop 2000STC 12V

Artikelnr: 58118
Prijs per stuk € 1699.00 1499.00 Levertijd 3-7 werkdagen Gratis verzending
Voeg toe aan verlanglijst

Artikelomschrijving

 

De nieuwe Webasto Airtop 2000STC is uitgevoerd met een verbeterde en stillere brandstofpomp. Vernieuwde aansturing en aansluitmogelijkheden aangaande de bediening.

Air Top 2000 STC (complete installatiekit) is de kleinste luchtverwarmer op de markt met een goede verhouding tussen warmteopbrengst en verbruik. Met behulp van de krachtige ventilator wordt de
warmte via luchtslangen en uitstroomopeningen perfect verdeeld over de boot. 

Deze stille, compacte hete lucht bootverwarming van Webasto heeft een vermogen van 2000 Watt en is geschikt voor schepen tot ongeveer 9 meter. De electronische thermostaatregeling van deze kachel zorgt voor controle over de temperatuur. Deze STC uitvoering beschikt ook over een ventilatiestand en traploze warmteregeling.

Webasto Air Top heteluchtverwarming advies

In ons blog over Webasto kachels vindt u meer informatie, zoals een keuzehulp, montagetips, de verschillende modellen en bedieningen.

Bootverwarming in installatiepakket

De Webasto Air Top 2000 STC kachel wordt geleverd in een uitgebreid (scheeps)installatiepakket met onder andere standaard bediening, RVS huiddoorvoer en aansluitmateriaal voor op de tank, demper en slangklemmen voor de uitlaat. Optioneel is er een ventilator schakelaar leverbaar of het nieuwe MC04 paneel met tijdsinstelling.

De verdeling van de warme lucht is in ieder schip anders. De accessoires voor de luchtverdeling worden dan ook niet meegeleverd in de scheepsset. Dit systeem heeft een luchtuitstroom van 60 mm en is geschikt voor maximaal 3 uitblaasmonden.

Afbeelding boven: Voor kleine boten met een enkele cabine volstaat een niet afgesloten uitblaasmond.
Afbeelding onder: Voor deze boot met twee vertrekken en een hoofdcompartiment is een uitgang voor hete lucht per ruimte aan te raden. De hoofdluchtleiding gaat naar de kajuit en moet een open uitblaasmond hebben.

Webasto Air Top 2000 ST installatie

Air Top 2000 STC specificaties

  Air Top 2000 STC
Warmteafgifte 0,9–2,0 kW
Brandstofverbruik (Diesel) 0,12–0,24 l/h
Nominale spanning 12 V
Energieverbruik 14–29 W
Nominale stroom (12V) 1.2–2.4 A
Luchtstroom (bij 0.5 mbar) 93 m³/h
Afmetingen L x W x H 311 x 120 x 121 mm
Netto gewicht 2,6 kg
Luchtuitstroom diameter 60 mm
Uitlaat diameter 22 mm

Klantbeoordeling

Goed 9.3 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
3248 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig betaal veilig

Volg ons

Facebook