West System Epoxyhars 105 + 205 harder Snel

Artikelnr: 56631
Prijs per 1.2 kg € 53.00 47.95 Op voorraad
Voeg toe aan verlanglijst

Artikelomschrijving

WS205A pack. Dit pakket bestaat uit de West System 105 epoxyhars en de West System 205 snelle verharder.

West System 105

De epoxyhars vormt de basis van alle mogelijke combinaties met West System-producten en heeft een uitstekend verzadigingsvermogen. Na menging met de verharder is het middel goed geschikt voor het impregneren van hout en glasvezel. Daarnaast leent het zich voor toepassing op diverse metalen. De epoxyhars zal na menging met de West System 205 uitharden tot een ijzersterke, vormvaste, vochtbestendige vaste stof waarmee je ook sterke lijmverbindingen kunt maken.

West System 205

De 205 verharder zorgt voor een snelle uitharding en is al te gebruiken bij temperaturen vanaf 5 graden Celsius. Met dit product krijgt de epoxy snel zijn fysische eigenschappen. 

Meer informatie over epoxy?

In ons blogitem over epoxy gaan we dieper in op wat epoxy precies is, hoe je de verschillende componenten waaruit het is opgebouwd het best kunt mengen en wat de voordelen en toepassingen zijn. Ook geven we een aantal (veiligheids)tips.

Klantbeoordeling

Goed 9.3 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
3280 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig betaal veilig

Volg ons

Facebook