WhisperPower

WhisperPower

De zekerheid van een wereldwijd A-merk

WhisperPower heeft in korte tijd een leidende positie verkregen in de markt van onafhankelijke stroomsystemen. Ons leveringsprogramma, voor een groot deel ‘made in Holland’, wordt nu in meer dan 50 landen en in tal van marktsectoren toegepast, met de maritieme sector als hoofdmarkt. Graag leggen wij uit waarom WhisperPower de beste keuze is.

Wij zorgen op een slimme, efficiënte en fluisterstille wijze voor onbeperkte stroom, op die plaatsen waar geen (permanente) netaansluiting is. In de basis is er altijd de sinusomvormer als stille stroombron die onderbrekingsvrij z’n werk doet en de WhisperPower accu gebruikt als energiebron. Onze superstille WhisperPower generator schakelt automatisch in om elektriciteit op te wekken wanneer het verbruik daarom vraagt en laadt daarbij de accu weer op. Onze dynamo’s en zonnepanelen kunnen als stroombron toegevoegd worden. Dit hybride stroomsysteem kan geleverd worden in vermogens van 500W tot 300kW, voor kleine dagcruisers tot volledig uitgeruste superjachten.

Echte innovatie

Voor elk type jacht is er een systeem, afgestemd op het energieverbruik aan boord. Van een kleine omvormer/ acculader met zonnepaneel tot dieselgenerator. De WhisperPower Genverter©, voorzien van een permanente magneetdynamo, is toeren instelbaar waardoor de optimale verhouding tussen gevraagd vermogen, energieverbruik en geluidsniveau ingesteld kan worden. De Genverter© modellen zijn zeer compact en relatief licht in gewicht. De Genverter© Piccolo, met een uitgangsvermogen van 4kW, weegt slechts 68 kg!

One-stop-shop

Je kunt bij KOK Watersport terecht voor het hele systeem inclusief alle benodigde elektrische componenten van WhisperPower. De verkoopadviseur van KOK Watersport geeft vooraf systeemadvies met indien nodig een schema waarin alle componenten zijn opgenomen.

Van professional tot consument

Bij KOK Watersport vind je kleine apparaten zoals acculaders en omvormers van WhisperPower maar bijvoorbeeld ook een groot systeem compleet met dieselgenerator. Speciaal voor de eindgebruikersmarkt (refit) hebben wij een productgroep ontwikkeld die herkenbaar is aan het Oranje Label. Eenvoudig in te bouwen energieapparatuur die voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Apparaten en systemen voorzien van het GREEN label zijn als vanouds ook geschikt voor toepassing in een industriële omgeving.

Voor nieuwbouw en refit

Het WhisperPower leveringsprogramma is mede met het oog op de vervangingsmarkt ontwikkeld. Installaties in jachten en schepen verouderen en zullen op een keer vernieuwd moeten worden. Het WhisperPower refit package is bedoeld om op een eenvoudige, snelle en economische wijze een oude elektrische installatie om te toveren tot een modern, efficiënt en stil systeem dat weer jaren mee kan. Vraag de verkoopmedewerkers van KOK Watersport om meer informatie.

WhisperPower producten in onze webshop

Klantbeoordeling

Goed 9.3 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
3096 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig betaal veilig

Volg ons

Facebook