Betalen

Betaalmethoden

Er zijn vier manieren om te betalen:

iDealBetaling via iDEAL is de eerste methode. Hiermee kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen bij je eigen bank. Voor het betalen word je doorgestuurd naar een pagina van je bank. Na afloop keer je weer terug op de website van KOK watersport. Je kiest voor een iDEAL betaling door het vakje met het iDEAL-logo in stap 3 van de bestelling aan te klikken.

Als alternatief voor iDEAL is betaling met je creditcard mogelijk. Onze webwinkel ondersteunt de volgende creditcards: Visa, MasterCard en Maestro. Gedurende de betaling wordt via SSL verbinding gemaakt met een pagina van de creditcardorganisatie.
CreditcardsCreditcards

Ook is het mogelijk om te betalen met PayPal en Bancontact/Mister Cash, de populairste betaalmethode in België.

Paypal, Bancontact/Mister Cash

Na ontvangst van de betaling sturen wij direct per e-mail een factuur naar het door jou opgegeven e-mailadres. Het is belangrijk dat je deze goed bewaart. Je kunt de factuur uiteraard ook uitprinten om op te bergen in je administratie. Mocht je hebben betaald maar na een uur nog geen factuur hebben ontvangen, neem dan contact met ons op via onze klantenservice.

Veiligheid

PCI compliantDe veiligheid van de betalingstransactie wordt gewaarborgd door middel van een SSL (Secure Sockets Layer) connectie. Dit is een beveiligde verbinding tussen jouw computer en de computer van je bank of creditcardmaatschappij. Op deze manier is het voor derden nagenoeg onmogelijk om de informatie die je intypt te zien. Je kunt deze beveiligde verbinding zelf controleren, door te kijken of er rechts onderin beeld een sleutel of slotje verschijnt. Dit slotje kun je ook bovenaan de pagina zien, bij de balk waarin het webadres wordt weergegeven. Een SSL-verbinding is de meest veilige methode om internettransacties uit te voeren en deze wordt ondersteund door alle grote maatschappijen. Meer informatie hierover kun je vinden op de site van de Nederlandse Vereniging van Banken: www.nvb.nl

Klantbeoordeling

Goed 9 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
4322 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig
betaal veilig

Volg ons

Facebook