Zhik kopen

Zhik

Zhik werd opgericht voor de Olympische Spelen in Athene door Brian Conolly uit Australië, met een handvest om technisch goede zeilkleding te leveren om goud te kunnen winnen. Sindsdien heeft Zhik veel meer dan goud bereikt. Met een innovatieve en een frisse blik op styling verkoopt Zhik nu in meer dan 40 landen een reeks van hoogwaardige producten voor op het water. Top zeilers kiezen Zhik om wereldkampioenschappen te winnen en voor hun internationale prestaties.

Zhik voor zeilen, suppen en kanoën

Innovatieve producten van Zhik bestrijken een scala aan toepassingen voor de watersport, van technisch goede kleding die geschikt zijn voor diverse temperaturen, voor (wedstrijd)zeilen in open boten, kust- en oceaanzeilen. In 2014 is speciale kleding en schoeisel gelanceerd voor suppen en kanoën. De ZKG bootschoenen zijn wereldwijd een groot succes.

Niet alleen voor wedstrijdzeilers

Ook voor recreatieve watersport heeft Zhik een range van producten. Het succes van al deze innovatieve producten komt voort uit uitgebreid intern onderzoek en ontwikkeling, gevolgd door prototypes getest door een Zhik team van meer dan 100 atleten. Getest en bewezen op het hoogste niveau, is Zhik's kleding technologie de keuze van wereldkampioenen wereldwijd.

Zhik kleding kopen

Vooruitstrevende zeilkleding en diverse accessoires van Zhik vind je in onze watersportwinkel en onze webshop:

Klantbeoordeling

Goed 9 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
4393 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig
betaal veilig

Volg ons

Facebook