Autoterm Heteluchtverwarming 2D-12 12V 2kW

Artikelnr: 56660
Prijs per stuk € 545.00 490.00 Op voorraad Gratis verzending
Voeg toe aan verlanglijst

Artikelomschrijving

Diesel heteluchtverwarming Planar 2D-12-GP. Met een capaciteit van 2000W. Deze kachel wordt geleverd inclusief een uitgebreid installatiepakket. Dit model is geschikt voor motorjachten en zeiljachten tot 9 meter. Ook te gebruiken in camper of caravan. Gepatenteerde ontwerp van de verbrandingskamer, afgedichte connectors, nieuwe technologie toegepast voor opstartcontrol. D kachels worden gefabriceerd voor de Russische markt om te functioneren onder de meest extreme omstandigheden. Door de borstelloze motor produceert deze kachel weinig geluid. De verbrandingskamer is geproduceerd van een speciale legering afkomstig uit de ruimtevaart. Daarnaast heeft de Autoterm een laag brandstof- en stroomverbruik, een uitgebreide zelfdiagnose en beveiliging. Compacte afmetingen: 32cm lang en 12cm hoog/breed.
Gemiddeld brandstofgebruik  is 0,10 liter per uur. Het stroomverbruik is gemiddeld 10W.

MEER INFORMATIE OVER PLANAR BOOTVERWARMING

In ons blog over de betaalbare bootverwarming van Planar lees je meer informatie over de voordelen, technische specificaties, montage en bediening van de kachels.

Het complete pakket bestaat uit de volgende componenten:

Autoterm Kachel 2D 12V, 1 mtr RVS uitlaatslang. Bedieningspaneel inclusief montageplaat, Brandstof opvoerpomp, 6 mtr kunststof Brandstofleiding, 45cm Uitlaat isolatiehoes, Alle electrische aansluitkabels inclusief zekeringen, RVS uitlaatdemper, brandstofaanzuigbuis voor aansluiting op uw bestaande tank, 1 verpakking met montagemateriaal (boutjes, moeren, slangklemmen e.d.), Nederlandse Handleiding, Garantie bewijs.

Deze kachel heeft een heteluchtafvoermaat van 60mm. U kunt deze eenvoudig op bestaande of nieuwe Webasto slang aansluiten. Daarnaast is ook leverbaar de Autoterm huiddoorvoer voor uitlaatgassen.

Als u de kachel nieuw installeert heeft u mogelijk nog een aantal extra's nodig:

Klantbeoordeling

Goed 9.3 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
3285 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig betaal veilig

Volg ons

Facebook