Dekuitrusting

Wil je de dekuitrusting echt compleet maken?

Dat kan met ons uitgebreide assortiment van onder meer stootwillen, afmeer accessoires, zwemtrappen, railingbeslag en vlaggen. Deze artikelen zijn verkrijgbaar in onze megastore, maar je kan het natuurlijk ook makkelijk online bestellen en betalen met iDEAL of met je creditcard. Door onze ruime voorraad kan je in de meeste gevallen de volgende dag al van je bestelde artikelen genieten.

Iedere boot heeft in meer of mindere mate een uitrusting nodig op het dek ter bescherming en om het varen en afmeren een stuk praktischer te maken.

Stootwillen

Om de boot te beschermen bieden wij stootwillen, ofwel fenders, is verschillende maten en kleuren. Er zijn stootwillen verkrijgbaar voor bevestiging aan de bakboord- en stuurboordzijde van het schip, zoals de Talamex Heavy Duty en de Talamex Star. Maar ook voor onder meer steigerfenders, ankerboeien, balvormige stootwillen en boeg- en hekfenders kan je bij ons terecht.

De voorradige exemplaren zijn door ons alvast voorzien van de juiste hoeveelheid lucht. Ze zijn enigszins nog in te drukken, wat zorgt voor een dempende werking. Het is raadzaam om de stootwillen nooit te hard op te blazen omdat dan het dempende effect verdwijnt en de lucht in de warme zon nog uitzet. Te hard opgepompte steigerfenders zetten daarnaast uit aan de achterzijde, wat bevestigen aan de steiger lastig maakt. 

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar ons blog over stootwillen en fenders.

Accessoires voor het afmeren

In onze webshop en watersportwinkel vind je allerlei bootaccessoires voor het afmeren, zoals kikkers, bolders en boegklampen. Er zijn ook landvasttrekkers verkrijgbaar die bedoeld zijn voor tussen de landvasten (afmeerlijn) om schokken op te vangen. Deze zijn door de dempende werking een uitkomst in havens waar veel stuwing is.   

Zwemtrappen

Met een zwemtrap kan je altijd weer veilig aan boord klimmen na een stuk zwemmen of wanneer je ongewild overboord raakt. Wij hebben diverse exemplaren in ons assortiment, zoals opklapbare en telescopische zwemtrappen die praktisch in het gebruik zijn. Verder kan je kiezen voor een rvs, aluminium, kunststof of houten uitvoering.

Op zoek naar een demontabele zwemtrap? Dan zijn rvs-zwemtrappen die compatibel zijn met een sleutelplaatje, zoals de exemplaren van Plastimo, wellicht iets voor jou. Wanneer je de trap niet gebruikt, kan je hem makkelijk weghalen en opbergen.

Railingbeslag

De meeste boten zijn voorzien van een railing om de veiligheid aan boord te vergoten. Je kan je namelijk aan de railing vasthouden als het schip schommelt. Een railing bestaat uit een combinatie van een rvs-buis en buiskapbeslag of scepters in combinatie met een railingdraad.

Op het dek, aan de buitenzijde van de wand of bij de kajuitingang is het mogelijk om een handrailing te monteren. Deze zijn verkrijgbaar in rvs, teakhout en vinyl uitvoeringen.

Vlaggen

Iedereen heeft wel een vlag van het eigen land en/of de eigen provincie aan boord. Maar wat als je een keer naar het buitenland vaart of je thuishaven in het buitenland is? Dan kan je bij ons terecht voor een vlag van het desbetreffende land. Hiervoor nog een vlaggenstok en houder nodig? Uiteraard zijn deze ook in vele soorten en maten verkrijgbaar.

Klantbeoordeling

Goed 9 van 10

Rating stars green
Rating stars gray
4393 Klanten schreven een review op KiyOh

Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste producten, interessante evenementen, handige tips en de beste aanbiedingen.

Betaal veilig
betaal veilig

Volg ons

Facebook